1
Evrokupovi

SPORT NA TV: Događaj dana Viktorija i Partizan, do 21h ćemo znati da li će Srbi igrati i osminu finala

Objavljeno: 22.02.18 u 08:50

Nakon Crvene zvezde, i Partizan će imati svoju priliku večeras da se plasira u dalji tok Lige Evrope.

Za to će morati da savlada Viktoriju Plzen ili odigra nerešeno rezultatom 2:2 ili sa više postignutih golova.

Prenos tog duela počonje u 18.55 na prvom programu Radio televizije Srbije, dok će još dosta prenosa revanš mečeva šesnaestine finala Lige Evrope biti na kanalima Arena sporta. Evo nekih od najzanimljivijih: Viljareal – Lion (Arena 2, 19h), Lajpcig – Napoli (Arena 3, 19h), Atalanta – Borusija Dortmund (Arena 5, 21.05h).

Zaštitni znak Sport kluba danas biće košarka, odnosno mečevi Evrolige. CSKA i Baskonija igraju od 18 časova, prenos je na prvom kanalu koji će emitovati i duel Makabi – Unikaha od 20.45.

Kompletan sportski program za četvrtak, 22. februar, možete pogledati ovde:

 

0
0

1 Komentara

  1. Mozda bi prosli da im sudi neki sudija iz nase lige,i da ih bira kokeza.Ovako ocekujem bar tri gola u mrezi malog kluba..Srbija je sinoc mogla da vidi jednu pravu evropsku utakmicu protiv kluba koji je ove sezone igrao u ligi sampiona sa jednim Mancesterom i izvukao 1-1 u engleskoj…Nocas drugi klub u Srbiji igra protiv nekih ceha koje smo mi izbacili sa pola snage u kvalifikacije..to je tim u rangu cukarickog i vojvodine…Ali ipak ocekujem pobjedu sirotinje iz ceske.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter