6
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI IZ ČEŠKE: Crno-beli dobili ‘neočekivano pojačanje’ za meč sa Viktorijom

Objavljeno: 22.02.18 u 12:59

Sati nas dele od revanša Viktorije i Partizana koji se igra večeras u Češkoj.

Crno-beli su trenutno u nepovoljnijoj situaciji zbog gola koji je Viktorija postigla u gostima.

Poslednja vest koja stiže iz Češke pred meč koji će se igrati danas jeste da će se Miroslav Vulićević uprkos suprotnim najavama naći u startnoj postavi. Pred polazak u Plzen je najavljeno da bi zamenik kapitena crno-belih mogao da propusti večerašnji susret što se najverovatnije neće desiti.

To će biti jedan problem manje u odbrani šampiona Srbije za večerašnji meč, pošto će uz Miletića na poziciji štopera kao zamena za suspendovanog Milana Mitrovića biti Bojan Ostojić.

0
0

6 Komentara

  1. Nije ovo pojacanje ljudi, Vule mora sto pre na klupu, gotovo je njegovo! Mali Cucin do kraja sezone na beku, ako ne ide kupiti kvalitetnog beka!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi nesmijemo pipkati loptu već naprvu A duple pasove pred šesnaestercem protivnika samo ponekad proigravati jednom riječju zaludjeti ih

    0
    0
    Odgovori
  3. NAPRED PARTIZAN!INSTITUCIJO TI JEDINI PRETSTAVLJAS CELU SRBIJU U EVROPI, ZATO SVE OD SEBE DAJ!
    HOCEMO POBEDU!

    0
    0
    Odgovori
    • Institucija može da parira jedino lučanima od 87min ako sudija pokaže 2 crvena protivničkoj ekipi institucijo kuci sramota ste cele srbije a ti glodaru laku noc hahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter