Crvena zvezda nije uspela da napravi još jedan evropski podvig i plasira se u osminu finala Lige Evrope.

Povezane vesti

Tamo će ići CSKA koja je na VEB areni slavila golom Džagoeva.

Kada se spoje utakmice u Beogradu i Moskvi, u ta tri sata fudbala je Zvezda imala ozbiljnije prilike, ali nije mogla do gola. To je izraženo bilo i u Rusiji kada je u samom finišu preko Bena i Pešića Zvezda imala dve stoprocentne prilike.

Od samog kraja utakmice se moglo videti razočaranje igrača Crvene zvezde zbog eliminacije, kao i to da im je poraz teško pao. Strateg crveno-belih, Vladan Milojević, posle meča nije želeo da izbegne odgovor novinarima o tome šta je ‘zatekao’ kada je ušao u svlačionicu posle poraza od CSKA.

– Kada sam ušao u svlačionicu bilo je mnogo emocija, svi smo želeli da prodjemo, ali to je fudbal. Izvlačili smo do sada pouke, i sad ćemo. Ovo su utakmicu u kojima i jedna greška može skupo da vas košta. Pozitivno je to što smo imali veliku želju da prođemo dalje, damo sve od sebe. Tako smo se i pokazali u ove dve utakmice. Igrače volim kao svoju decu i šta god uradili, oni su za mene najbolji. Velika je razlika između srpskog prvenstva i Lige Evropa. Iskustvo se stiče igranjem utakmicama i to treba da nam bude zalog za postizanje još većih rezultata, izjavio je Milojević.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA