7
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

RAZOČARANJE, TUGA, ŽAL… Milojević otkrio novinarima šta je ‘zatekao’ u svlačionici nakon eliminacije od CSKA (FOTO)

Objavljeno: 22.02.18 u 00:00

Crvena zvezda nije uspela da napravi još jedan evropski podvig i plasira se u osminu finala Lige Evrope.

Tamo će ići CSKA koja je na VEB areni slavila golom Džagoeva.

Kada se spoje utakmice u Beogradu i Moskvi, u ta tri sata fudbala je Zvezda imala ozbiljnije prilike, ali nije mogla do gola. To je izraženo bilo i u Rusiji kada je u samom finišu preko Bena i Pešića Zvezda imala dve stoprocentne prilike.

Od samog kraja utakmice se moglo videti razočaranje igrača Crvene zvezde zbog eliminacije, kao i to da im je poraz teško pao. Strateg crveno-belih, Vladan Milojević, posle meča nije želeo da izbegne odgovor novinarima o tome šta je ‘zatekao’ kada je ušao u svlačionicu posle poraza od CSKA.

– Kada sam ušao u svlačionicu bilo je mnogo emocija, svi smo želeli da prodjemo, ali to je fudbal. Izvlačili smo do sada pouke, i sad ćemo. Ovo su utakmicu u kojima i jedna greška može skupo da vas košta. Pozitivno je to što smo imali veliku želju da prođemo dalje, damo sve od sebe. Tako smo se i pokazali u ove dve utakmice. Igrače volim kao svoju decu i šta god uradili, oni su za mene najbolji. Velika je razlika između srpskog prvenstva i Lige Evropa. Iskustvo se stiče igranjem utakmicama i to treba da nam bude zalog za postizanje još većih rezultata, izjavio je Milojević.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
0
0

7 Komentara

  1. Samo da se osvrnem na jednu od kritika.
    1. Nije Krsticic igrao pozadi kao Donald sinoc
    2. Pljuvanje po Miloju zbog defanzivnog fudbala !? Pa sta je trebao da samo napada pa da ih na sredini razvale Vitinjo i Dzagoev pa da nas oduvaju sa 3-4 komada.
    3. Nema Zvezda mega igrace da se razumijemo
    4. Da uvijek moze bolje moze
    5. Ali ovo je odlicno !

    0
    0
    Odgovori
    • Boško, odgovor na tvoje tvrdnje: 1) Krstičić nije igrao pozadi, to je tačno, ali po vokaciji je zadnji vezni, 2) trener je uvek krivac za poraz, jer sastavlkja tim i taktiku, 8 utakmica=720 minuta (6 u ligi Evrope i 2 protiv CSKA), za to vreme, Zvezda je postigla samo 3 gola!!! Igrao je sa „parkiranim autobusom“ pa smo isto ispali a da smo napadali, ne znam šta bi bilo, ali ne bi smo bili kukavice!, 3) Neki igrači kao limitirani stranci Boaći, Donald i Ben, ne mogu igrati u ligi Evrope, jer takmičenje prevazilazi njihove ograničene mogućnosti. Npr. Boaći je odigrao 6 utakmica, odnosno 540 minuta i postigao samo 1 gol, bez asistencije, 5) Ovo nije odlično, jer smo ispali, bili smo kukavice! Za tvoju informaciju: Stojković je neposredni krivac za primljeni gol jer se nije nalazio na svom mestu a igrač na poziciji levog krila CSKA, je ussamljen primio loptu u kaznenom prostoru i kroz noge pristiglog Stojkovića asistirao strelcu!

      0
      0
      Odgovori
  2. Фудбал се игра за голове, и само постигнути голови више од противника доносе победу и пролаз даље, будимо објективни и реални-звезда је кроз Европу играла тврде и добре може се рећи утакмице, али је давало мало голова, у лиги европе на шест утакмица само три гола и сада против ЦСК-а без постигнутог поготка, дакле на осам утакмица укупно –720 минута игре само три гола односно на сваких 240 минута по један-искрено мало и бедно ипак је фудбал игра где победу доносе постигнути голови, уз наравно фактор среће и других околности. Имали смо среће да гол Михајла Ристића није *виђен* и против Келна три стативе, да је само једна ушла у гол, – то је тај фактор среће, — у Москви смо стали али идемо даље, а да би се ишло даље морају се давати голови.

    0
    0
    Odgovori
  3. Razočarenje, tuga, žal ali u Milojevića, koji je verni nastavljač lika i dela druga Neška Milovanovića, iz lučanske Mladosti, stručnjaka za parkiranje autobusa! On bi trebao da bude samokritičan i prizna sopstvenu grešku i kod taktike i kod izbora igrača. U porazu je trener jedini krivac, svidelo se to nekome ili ne! Igrao je sa tri zadnja vezna igrača Jovičićem, Krstičićem i Donaldom, od kojih Donald zbog sporosti i nepreciznih pasova ne može igrati apsolutno nigde, a u zameni mu je bio i četvrti zadnji vezni Milijaš, 36-to godišnji kralj sporosti! Kriv je i za katastrofalno urađen prelazni rok! Ovaj će poraz dodatno svesti publiku Zvezde na Marakani, na 200 gledalaca! Niko ne voli trenere-kukavice.

    0
    0
    Odgovori
    • Posto si i sam napisao da si MATOR nama nije tesko zakljuciti da ti vijuge venu pa ti necemo nesto previse zamjeriti ipak tu priroda radi svoje…

      0
      0
      Odgovori
  4. Vi ste za nas heroji, i za mene licno ste osvojili Ligu Evrope, a ovi glodarcici sto likuju, mogu samo da sanjaju ovakav klub, igrace i trenera

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter