Fudbaleri Partizana poraženi su večeras na gostovanju ekipi Plzena sa 2:0, a utisak je da ekipa Miroslava Đukića nije pružila igru kakva se od njih očekuje.

Povezane vesti

Dvojica igrača koji su ove zime pojačali srpskog šampiona, Saša Zdjelar i Slobodan Urošević slažu se da ekipa nije odigrala na nivou, te da su prejeftino primili gol koji ih je košrao plasmana u osminu finala.

-Razočaran sam… Mislim da smo u prvih 20 minuta kontrolisali sve, a onda u jednom trenutku pad. Ne znam iz kog razloga. Pustili smo protivnika da drži loptu i da igra. Mnogo sam razočaran, mislim da smo mogli mnogo više. I milim da smo bolja ekipa. Jeftino smo primili golove. Sada, iz ovog ugla, velika je šteta što u Beogradu nismo iskoristili još neke šanse… Ne, ne mogu da kažem da su bolji, prošli su nas na naše greške. Nisu stvorili neke šanse-, rekao je Zdjelar kome je izuzetno teško pao večerašnji poraz.

Sa druge strane, levi bek Slobodan Urošević ističe da je ekipa dala svoj maksimuum, ali da se i pored toga ne može reći da su odigrali dobro.

-Evropa, težak svaki meč… Borili smo se koliko smo mogli, dali sve od sebe. Ovo je maksimum. Jednostavno je, nismo uspeli da damo gol na početku i posle smo ga primili. Ovaj drugi je pao kad smo svi krenuli napred. Nismo mogli odmah na sve ili ništa. Videli ste, jedna greška i odmah kontra, polukontra. Mislim da smo odigrali loš meč, ali detalji su odlučili-, ističe Urošević.