1
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

PODRŠKA LEGENDE: Dragan Džajić uputio poruku igračima Zvezde, ovo će morati da im da vetar u leđa

Objavljeno: 22.02.18 u 10:39

Nakon eliminacije crveno-belih iz Lige Evrope oglasio se i počasni predsednik kluba iz Ljutice Bogdana.

Crvena zvezda je sinoć izgubila u Moskvi sa 1:0 od CSKA i završila učešće u evropskim takmičenjima za ovu sezonu.

Poraz su igrači Vladana Milojevića primili veoma teško i emotivno što je bilo očigledno odmah po završetku utakmice. Ipak, generalni utisak je da je Crvena zvezda napravila veliki posao ove sezone i da je plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope ogroman uspeh.

Takvog je mišljenja i Dragan Džajić, legendarni fudbaler crveno-belih koji se oglasio povodom ove situacije.

– Crvena zvezda treba da bude ponosna na ono što je urađeno u prethodnim mesecima, sadašnjom igrom i koncepcijom tima koju ima. Ono što je do sada pokazala naša ekipa zaista je za svako poštovanje. Zvezda ide dobrim putem, ovo je samo pokazarelj da će u budućnosti igrati još bolje i kvalitetnije. Nadam se da će se naši navijači koji dolaze na stadion uveriti u to, a siguran sam da su u dosadašnjem delu sezone videli da je naša ekipa na pravom putu da ponovo postane ono što je nekada bila, kazao je za klupski sajt Džajić, da bi se potom osvrnuo na ambicije kluba:

– Za još veće uspehe u evropskim okvirima potrebno je strpljenje, ali izvanredan uspeh koji su ostvarili naši igrači je nešto čime se svi zvezdaši već ponose. Sada nastavljamo borbu u prvenstvu kako bismo osvojili šampionsku titulu i kako bismo se ovog leta borili i za uspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

FOTO:STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter