Trener Partizana nije imao razloga za zadovoljstvo nakon revanaš u Češkoj, pošto je njegov tim eliminisan iz daljeg takmičenja u Ligi Evrope.

Povezane vesti

Ipak Miroslav Đukić ističe da je ponosan na igrače i ono što su uradili tokom evropske sezone, ali i da nema šta da zameri timu večeras.

-Ne mogu ništa da zamerim ekipi, čestitam igračima na zalaganju i borbenosti. Želeli smo da postignemo gol koji bi nas odveo u narednu rundu ali nažalost nismo uspeli. To je osnosni razlog zbog kojeg Viktrorija ide dalje-, rekao je šesf stručnog štaba crno-belih.

S obzirom da je uoči utakmice najavljivao ofanzivan Partizan, novinare u Plzenju je interesovalo kako to da ekipa nije uspela da stvori ni jednu šansu iz igre.

-Pa, baš tako, preko buta je bio protivnik istog dobar koliko smo i mi. Pokušavali smo da igramo, uspevali da uspostavimo i pas igru, ali…- ostao je nedoračen Miroslav Đukić.

Na konstataciju da je Partizanu večeras falio vođa na terenu, koji bi povukao ekipu ka pobedi Miroslav Đukić je odgovorio sledeće:

-Ima potencijala među ovim igračkim kadrom, dobar deo igrača može da se izbori za staatus vođe ali za sve je potrebno vreme. Nedostajao nam je gol, tečniji pas i lucidnost. Idemo kući ali podignute glave-. rekao je trener Partizana.

Sve u svemu kada se sabere sve učinjeno u evrokupovima ove sezone, šef stručnog štaba šampiona Srbije može biti zadovoljn.

-Sigurno da sam ponosan na ekipu i ono što smo uradili u Evropi ove godine. Igrali smo protiv dobrih timova i takmičili se odlično. Ovo je veliko iskustvo i učiniće nas još boljima. Svaku utakmicu ulazili smo maksimalno koncentrisano, pružali maksimu ali. Ima momenata kada protiv kvalitetnih rivala ne možete jendostavno da stvorite šansu. Ostaje žal zbog tog primljenog gola u Beogradu, koji je u mnogome okrenuo stvari na Viktorijinu stranu-, zaključio je Đukić.