0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

MILOŠ VESELINOVIĆ: Pobeda je naša obaveza!

Objavljeno: 22.02.18 u 19:02

Voždovac u narednom prolećnom meču dočekuje ekipu Napretka iz Kruševca. Na konferenciji za medije, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Miloš Veselinović i vezista Andrija Luković.

– Sutra je prva utakmica u prolećnom delu prvenstva koju igramo u Beogradu, pred domaćom publikom i na domaćem terenu. Naša obaveza je da pokušamo da pobedimo i da se donekle iskupimo za rezultatski neuspeh u prošlom kolu u Novom Sada – započeo je šef struke Miloš Veselinović i nadovezao se:

– Taj posao sigurno neće biti lak, jer Napredak iz Kruševca je ekipa za respekt, bez obzira na probleme koje imaju i koji ih prate. Svi imamo slične probleme. Očekujem dobru utakmicu, jer se radi o dve dobre ekipe i očekujem da ćemo sutra uspeti da zabeležimo pobedu, ali i da krenemo da se pomeramo ka vrhu tabele, povećavajući naš bodovni saldo – istakao je Miloš Veselinović.

– Očekuje nas teška utakmica, jer igramo protiv tima koji je postigao četiri pogotka prošle nedelje, Napredak je jedna veoma ozbiljna ekipa. Posle poraza nijedna utakmica ne može da bude laka, ali igramo pred našom publikom i na našem terenu, pritom igramo protiv ekipe koju smo već jedanput pobedili u ovoj sezoni, očekujemo pobedu i da nastavimo ka našem primarnom cilju, a to je plej of – izjavio je Andrija Luković, koji je jesenas postigao dva gola u pobedi Zmajeva protiv Napretka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter