Viktorija iz Plzena i Partizan ‘ukrstiće koplja’ od 19 časova na stadionu Dosan arena u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope (prvi meč 1:1).

Povezane vesti

Zagonetki više nema. Pavel Vrba i Miroslav Đukić odlučili su se za 11 igrača na koje računaju za ovaj meč. Kada je reč o srpskom šampionu, on će igrati sa Vladimirom Stojkovićem na golu, odbranu će činiti Miroslav Vulićević, umesto suspendovanog Milana Mitrovića Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić i Slobodan Urošević. U timu će prvi put zvanično biti Saša Zdjelar, pored njega Marko Jevtović, a ispred Danilo Pantić. U startnih 11 nema Sejdube Sume, te će po bokovima napadati Zoran Tošić i Marko Janković. Najistureniji biće Leandre Tavamba.

Viktorija je napravila dve izmene u odnosu na tim iz Beograda, to jest jednu izneneđujuću. U tim se vratio iskusni štoper i kapiten Roman Hubnik, dok će umesto iskusnog desnog krila Milana Petražele igrati nekada veliki talenat na ‘Fudbal menadžeru’ Martin Zeman. Evo sastava dva tima:

VIKTORIJA: Hruška – Hejda, Hubnik, Režeznik, Limberski, Horava, Hrošoski, Kolar, Zeman, Kopic – Krmenčik.
PARTIZAN: Stojković – Vulićević, Ostojić, Nemanja R. Miletić, Urošević – Zdjelar, Jevtović, Pantić, Tošić, Janković – Tavamba.