7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKVO POJAČANJE: Crvena zvezda i Gasprom produžili ugovor, evo koliko je novca u pitanju…

Objavljeno: 22.02.18 u 16:27

Crvena zvezda je, iako je prelazni rok istekao, uspela da dobije veliko pojačanje do 2020. godine,a ugovor je potpisan danas.

Ruski gigant ‘Gasprom’ produžio je ugovor o sponzorstvu sa Crvenom zvezdom. Sve je dogovoreno još u oktobru prošle godine, ali je sada ozvaničeno na papiru. Naime, ‘Gasprom’ je danas sa generalnim direktorom Aleksandrom Djukovim otvorio kupole Hrama Svetog Save, koje je ova firma zajedno sa mozaikom finansirala, a potom su seli za sto sa čelnicia Crvene zvezde Svetozarom Mijailovićem Zvezdanom Terzićem, kao i ministrom energetike u Vladi Srbije Aleksandrom Antićem.

Ugovor je produžen za još dve godine, tačnije do 2020, a Zvezdi pripada ukupno osam miliona evra, četiri po godini, plus bonusi za titule i učešće u Evropi.

– Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takođe aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom – istakao je Aleksandar Djukov.

Predsednik kluba Svetozar Mijailović se zahvalio kompaniji „Gasprom njeft“ za poverenje koje ona nastavlja da ukazuje klubu.

– Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija „Gasprom njeft“ je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godineu godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini – zaključio je Mijailović.

0
0

7 Komentara

  1. Kompleksi su cudo… kad ti o kradji prica neko ko je od drzave (vojske) i naroda pokusava i stadion da otme zato sto nema svoj onda vidis kolko su pojedini ljudi bolesni …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter