Najbolju priliku u duelu sa CSKA je Crvena zvezda propustila u samom finišu utakmice.

Povezane vesti

Aleksandar Pešić je istrčao sam ispred Akinfejeva ali vrhom stopala nije uspeo da zahvati loptu.

Ispala je cela, iskusna, odbrana Armejaca u pokušaju da napravi ofsajd zamku i stvorila idealnu šansu za špica Crvene zvezde. Međutim milimetri su falili da Pešić zahvati loptu i najverovatnije savlada ruskog golmana.

– Jedna teška utakmica za nas, kada se ne da gol, ne može ni da se prođe. Imao sam šansu za prolaz dalje, ali šta da se radi… Primili smo ovaj poraz veoma emotivno, ali idemo dalje. Mogli smo da prođemo, uspeh je i doći do ovde ali nismo hteli time da se zadovoljavamo. Naravno da sam mogao bolje da reagujem u finišu, čim nisam dao gol, rekao je posle utakmice Aleksanadar Pešić.

(Izvor: YouTube/Bocko Schuger)

Pred novinare je izašao i Vujadin Savić koji je kao jedan od osnovnih razloga za eliminaciju naveo to što Zvezda za tri sata fudbala sa Rusima nije postigla nijedan gol.

– Na samom kraju smo imali dve sjajne prilike i imamo za čim da žalimo. Evropska bajka se danas završila pa moramo da se fokusiramo na prvenstvo i kup. Mislim da je ovo Božija volja. Nismo navikli da igramo po ovakvoj temeperaturi ali to sigurno nije opravdanje za poraz. Borili smo se, dali sve od sebe i šteta… Navijačima nemam šta posebno da poručim sem da veruju u nas kao i do sada, uvek su tu za nas i sigurno nam neće okrenuti leđa jer vide koliko se borimo, izjavio je Savić, a potom se okrenuo situaciji pred gol Džagoeva.

– Nisam video da li su igrali rukom kod gola, čuo sam da jesu. Ako je tako, oštećeni smo. Ali šta možemo sada, poraženi smo i to je to. Morali smo da postignemo neki gol u ovom dvomeču, nismo i ispali smo.

Sa VEB arene: Darko Noveski