4
Domaći fudbal

NE MOŽE BEZ DRAGANA KOJIĆA KEBE: Legendarna pesma otpevana na ruskom kao podrška crveno-belima bez premca hit godine (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.18 u 11:46

Fudbaleri Crvene zvezde će na megdanu sa ruskim CSKA imati podršku Dragana Kojića Kebe.

Legenda srpske muzčičke scene za ovu priliku je, uz pozdrave navijačima, otpevala nešto drugačiju verziju svog hita „Imao sam“.

Da li će Keba uspeti da dodatno motiviše igrače u crveno-belim dresovima, znaćemo večeras nešto pre 20 časova…

0
0

4 Komentara

  1. Keba otac Igora Kojića, poznatog po tome što je oženio izvesnu hrvatsku pevaljku Severinu Vučković, koji je prilikom venčanja, negde u Istri, promenio veru i postao katolik! Keba je takođe i otac Nataše Kojić, koja je bila pevaljka u pokušaju povde u Srbiji, pa se odselila za Holivud, SAD. Čim je došla u Kaliforniju, dala je intervju za američke novine u kojem je u pljuvačkom maniru govorila o Srbiji! I njihov otac, Keba bivši stanovnik cigan-male u Loznici, treba da otpeva pesmu posvećenu Zvezdi! Ma, haj’te molim vas! Pravi navijači Zvezde ne priznaju ovu pesmu! Neka je on peva bližoj i široj rodbini snahe u Hrvatskoj! On samo pokušava da se preko leđa nas navijača Zvezde domogne nekog honorara i tezge!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter