4
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

MILAN BORJAN: Okrećemo se duploj kruni, pa Liga šampiona!

Objavljeno: 21.02.18 u 22:15

Samo jednom golman Crvene zvezde nije izašao kao pobednik iz duela sa igračima CSKA.

To je u tri sata fudbala Armejaca i Zvezde u Beogradu i Moskvi bilo dovoljno da crveno-beli završe igranje u Ligi Evrope ove sezone.

I danas je veoma dobar na golu Zvezde bio Borjan pred mnogobrojnim naletima CSKA. U nekoliko navrata je čak i skidao čiste situacije Rusa koje su mogle da dovedu do toga da srpski klub pretrpi ubedljiviji poraz u Moskvi.

– Šta sad da se radi, moramo da se okrenemo ka prvenstvu i kupu. Da se osvoji dupla kruna i da obezbedimo plasman u Ligu šampiona kako bi naši navijači ponovo bili ponosni na nas. Danas nam je falilo sreće, igrali smo dobro i ponosan sam na ove momke. Pokazali smo da je Zvezda veliki klub i da nam je mesto u evropskim takmičenjima svake sezone. Ovo je samo jedan korak napred za nas, treba samo da nastavimo sa ovakvim igrama. Imali smo u obe utakmice prilike da postignemo gol, ali je sudija napravio veliku grešku danas i nije svirao enac pred njihov. Svakako, moramo da uzdignemo glave i idemo napred, poručio je Milan Borjan.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter