15
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT U PLZENU: Defanzivni rebusi Partizana u gradu boema, stižu Grobari sa svih strana (FOTO)

Objavljeno: 21.02.18 u 23:20

Vlada primetan optimizam u srpskoj ekspediciji u Češkoj. Mnogi priželjkuju jedan poseban rezultat, a nije u pitanju pobeda.

Plzen se nalazi u regiji Bohemijan, odakle potiče naziv ‘boem’, a upravo u skladu sa time i živi ovaj grad. Ulice oko centralnog trga sa katedralom Svetog Bartolomeja prepune su barova, pivnica i restorana koje nude različite vrste piva i dobro poznatu češku kolenicu.

Tramvaji zuje kaldrmisanim jednosmernim ulicama, ali saobraćaj teče bez puno gužvi i zadržavanja. I sve se nekako čini da je nadohvat ruke.

FOTO: HOTSPORT

Veoma blizu je i Dosen arena, na kojoj će se igrati revanš između Viktorije i Partizana. U uskom centru grada uveče se reflektori lako mogu prepoznati. Osetili smo i teren, deluje da je u vrlo dobrom stanju, a osim najavljenih -6 stepeni Celzijusa, svi preduslovi su tu za odličnu fudbalsku predstavu.

Njoj će, prema najavama naših domaćina, svedočiti svih 11000 ljudi, koliko je kapacitet stadiona, od čega bi trebalo da bude više od hiljadu navijača Partizana. Neki od njih stigli su već večeras. Najveći broj je u Pragu odakle će sutra prepodne krenuti ka mestu odigravanja meča i od 13 časova se skupljati na Trgu, a kasnije će svi zajedno krenuti ka stadionu.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

Večerašnji trening nagovestio je da bi Miroslav Vulićević mogao sutra da zauzme svoje mesto kraj desne aut linije. On je istrčao poslednji na teren, jer je primio injekcije koje mu omogućavaju da igra, ali nije bilo duel igre i njegov status najveća je enigma pred sutrašnji meč.

Ukoliko on ne bude mogao, potencijalno će desnog beka igrati Nemanja R. Miletić, a na štoperskim pozicijama bili bi Bojan Ostojić i Nemanja G. Miletić. Osim ako Miroslav Đukić ne pređe preko svojih reči pa na desnom boku bude Milan Radin, a centralnu liniju čine Nemanja R. Miletić i Ostojić. Time bi, utisak je, odbrana bila znatno konkurentnija napadu Viktorije i gorostasnom Mihailu Krmenčiku.

FOTO: STARSPORT

Nepoznanice su i u veznom redu, gde se ne zna da li će startovati Zdjelar, Pantić ili Jevtović kao centralni vezni, odnosno, hoće li Partizan napasti sa jednim ili dvojicom napadača. Jedini sigurni u startnoj postavi su Vladimir Stojković, Zoran Tošić i Leandre Tavamba.

Kako se utakmica blizi optimizam raste među Srbima u Plzenu, a nemali broj njih prognozira nerešen rezultat – 2:2. On naravno vodi crno-bele dalje, gledali bismo izuzetno efikasnu utakmicu, a bilo bi i ‘slatko’ izvojevati takvu pobedu.

Iz njihovih usta…

0
0

15 Komentara

  1. Imam dosta prijatelja Delija i oni mi kažu da nemogu da navijaju za Partizan ni kad igra u Evro Ligi a ja Grobar se sinoć iznervira što Zvezda izgubi da nisam mogao da spavam…
    Treba voleti fudbal , igru
    Derbi je nešto peto i tako treba da ostane
    Moramo već jednom da budemo složni……????

    0
    0
    Odgovori
    • Покушаћу да ти објасним. Никад али никад не навијам за Звезду! Мило ми је кад игра са неким па се чују српске пјесме, развије тробојка, кличе се херојима и под.ебава Уефа! То ми је мило. Кад добију хрвате, турке, албанце, мило ми је као Србину… ако изгубе, воду им вадим… али никад не навијам за Звезду! И да се разумијемо – поштујем је и никад али никад не подржавам да ударамо једни на друге јер смо Срби!

      0
      0
      Odgovori
  2. Sjutra vece slijedi ponizavanje malog kluba.Neko.igra egal utakmicu sa ucesnikom lige sampiona,a neko ce biti razbijen od prosjecne ceske ekipe u rangu videtona i skenderbega…

    0
    0
    Odgovori
    • Majko mila gde god da otvorim da procitam, svuda kompleksasi, pa sto se bre bavish ti Partizanom, odigrali ste vi svoje, nego razumem ja vas, bolece vas jos vise kad dobije Partizan sutra.

      0
      0
      Odgovori
    • Koji egal,celu utakmicu je postojao samo jedan tim na terenu. Za tebe je bunker egal. Razumes se u fudbal kao moja k…

      0
      0
      Odgovori
    • Nisi napisao xadacu is Srpskog,uciteljica ce ti dati keca…a i mama ce te tuci veceras dok ti bude brisala guzu-kad se veceras ukakis od muke sto je Partizan prosao dalje

      0
      0
      Odgovori
    • Kako citam komentare na svakom postu ima tvoj komentar .ti si izgleda neki veliki kompleksas.nego sta sam hteo da kazem kupi pivo uzmi i kokice , i izvali se u fotelju da gledas veceras pravi klub kako razbija klub iz ceske.

      0
      0
      Odgovori
    • Rangu videotona?Vi ste igrali sa spartom i kada ste prosli bila je tolika euforija kao da ste ligu sampiona osvojili,a mi igramo sa ekipom koja je 20 poena ispred te jake sparte.

      0
      0
      Odgovori
    • Taj prosecan klub dao u 6 utakmica grupne faze 14 golova, a vi pavijane 3 gola u 8 utakmica.. Sad vidi ko je u rangu skendemberga, vi ili plzen.. A to da ste igrali egal to je samo u vasoj glavi.. Igrali ste kontre, svaki deset minuta ste prelazili centar, i vas spas je spas sto je cska ima, a ekipa prosecna inace bi bila bruka kako ste igrali i od koga..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter