Fudbaleri Crvene zvezde neutešni nakon eliminacije u prestonici Rusije.

Povezane vesti

Minimalnim rezultatom je Zvezda izgubila od CSKA a jedini strelac na utakmici je bio Džagoev.

Fudbalerima Crvene zvezde je poraz u Moskvi i kraj igranja u Evropi teško pao. To se najbolje videlo kroz Vujadina Savića i Aleksandra Pešića koji su veoma emotivno primili eliminiaciju, pogotovo kada je reč o napadaču koji je uplakanog lica napustio VEB arenu. Isti je slučaj i sa Vladanom Milojevićem koji je bio na ivici suza.

– Fudbaleri su živa bića, ima mnogo emocija. Jednostavno, idemo dalje. Neki put kad mi je teško, ne smem da pokažem. Svako od njih drugačije reaguje na te stvari. To je fudbal i niko ne zamera Pešiću. Uvek ću da budem taj da preuzem odgovornost jer je ona moja. Meni je drago što oni igraju više ovakvih utakmica. Kada vidite emocije, znate da im je stalo, kao i svima nama, ali to je sport. Treba biti veliki i u porazu. Glavu gore i okrenuti se narednim utakmicama, novim ciljevima i iz ovoga izvući pouku, kazao je na konferenciji za medije trener crveno-belih, a potom i prokomentarisao meč:

– Sigurno je da nismo navikli na ovakvu hladnoću, ali smo se prilagodili. Kako je za protivnika, tako je i za nas, tako da nismo obraćali pažnju. Moram da budem zadovoljan ovom sezonom. Ne možete kao trener da kažete čime ste zadovoljni jer možete da postavite mnog oveće ciljeve nego što ostvarujete. Igrali smo dosta dobro u Evropi ove godine. Stvarno sam ponosan na igrače i uopšte na Zvezdu jer smo se vratili posle toliko godina. Zvezda je jedan od najvećih klubova u Evropi. Ovo je samo iskorak da se vratimo medju evropske velikane i iskreno se nadam da je ovo samo početak vraćanja Crvene zvezde na pravi put. Zvezda ima armiju navijača. Ako se ne varam, pre ove utakmice smo imali najveći prosek gledanosti u Ligi Evrope što je veliki pokazatelj da su se navijači uželeli velikih utakmica. Zvezda je toliko velika jer je u prošlosti igrala toliko velike utakmice i čast mi je da je ova generacija napravila mali iskorak koji trebs da bude veći u budućnosti.