Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASILI SE ČESI: Čelnici Viktorije izdali saopštenje pred meč sa Partizanom

Objavljeno: 20.02.18 u 17:53

Fudbaleri Partizana sutra putuju za Plzenj, gde će protiv češke Viktorije odigrati drugi meč šesnaestine finala Lige Evrope.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu, objavljeno je saopštenje na zvaničnom sajtu kluba sa upustvima za ponašanje navijača, koje prenosimo u celosti:

„Molimo navijače da zbog bezbednosne kontrole dođu ranije, kako bi se sprečilo formiranje redova ispred kapija.

Kao i pred svaki evropski meč, ni ovoga puta neće biti dozvoljena upotreba alkoholnih pića. Između sektora S i T postoji uski prostor usled blizine konstrukcije, molimo navijače koji budu u ovim sektorima na posebnu pažnju. Sve je bezbedno, ovo je samo preventivna informacija.

Biće proveravana lična dokumenta. Svaki navijač mora da ima ličnu kartu ili potvrdu trajnog ili privremenog boravka u Češkoj. U suprotnom im neće biti dozvoljen ulaz na stadion. Cilj ove mere je da se izbegne bilo kakav sukob. Verujemo da će sve proteći bez problema. U ‘Dosan Areni’ je uvek odlična i fer atmosfera, želimo da tako bude i ovog puta“, navedeno je u saopštenju uprave češkog tima koje potpisuje portparol Vadav Hanzik.

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter