0
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

LIGA ŠAMPIONA: Mesi ipak igra, Čelsi bez klasičnog napadača (SASTAVI)

Objavljeno: 20.02.18 u 19:55

Večeras se igraju nove dve utakmice osmine finala Lige šampiona, a glavna dešavanja su u Londonu i Minhenu.

Derbi večeri svakako je na Stamford bridžu gde će se sastati stari znanci Čelsi i Barselona. Ova dva tima imaju dugu istoriju međusobnih duela, a i večeras se očekuje da će biti zanimljivo od početka do kraja.

Najviše jer će Lionel Mesi ipak biti na terenu od starta, i pored spekulacija i ‘lažne dojave’ da je povređen i da će sedeti na klupi.

Interesantno je i to da je Antonio Konte na teren poslao ekipu u formaciji 3-4-3, ali bez klasičnog špic igrača. U napadu će igrati Azar, Pedro i Vilijan, a poznato je da nijedan od njih nije klasičan gol igrač.

Pedro jeste neko vreme, baš u Barseloni, igrao lažnu ‘devetku’, ali nije rođeni ‘fox in the box’, odnosno, ‘lisica u kaznenom prostoru’.

ČELSI – BARSELONA

Stadion: Stamford Bridž
Sudija: Čunejt Čakir

Čelsi: Kurtoa – Ridiger, Kristensen, Aspilikueta – Mozes,  Kante, Fabregas, Alonso – Azar, Pedro, Vilijan.
Barselona: Ter Štegen – Serđi Roberto, Umtiti, Pike, Alba – Paulinjo, Buskets, Inijesta, Rakitić – Mesi, Suarez.

U Minhenu će se sastati Bajern i Bešiktaš. Bavarci su favorit u ovom okršaju, ali zanimljivo, nije ‘nosilac’ i pobednik grupe, već je to bio turski klub.

Ekipa Duška Tošića, koga nema u startnoj postavi, ide na noge nemačkom velikanu, ali ne i da se preda bez borbe.  Ima svoje adute u napadu, pre svega Kvarežmu, Babela i Lava, a videćemo hoće li moći da ugrozi zahuktali Bajern.

BAJERN – BEŠIKTAŠ

Stadion: Alijanc Arena
Sudija: Ovidiju Hacegan

Bajern (4-2-3-1):  Ulrih – Kimih, Boateng, Humels, Alaba – Vidal, Martinez – Koman, Hames Rodrigez, Miler – Levandovski.
Bešiktaš (4-2-3-1): Fabri – Adrijano, Pepe, Vida, Erkin – Hačinson, Medel – Kvarežma, Taliska, Babel – Lav.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter