0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT IZ MOSKVE: ‘Kvarne igre’ Rusa, nepodnošljiva hladnoća i ‘braća’

Objavljeno: 20.02.18 u 23:26

Još oko 19 sati nas deli od istorijskog meča na VEB areni gde će Crvena zvezda pokušati da izbaci CSKA iz Moskve u borbi za osminu finala Lige Evrope (prvi meč 0:0).

Posle više od 12 sati provedenih u ruskoj prestonici pitanje je samo jedno, hoće li četa Vladana Milojevića uspeti da se snađe na minusu koji je okovao Moskvu?

Večeras je izmereno i minus deset, a kako to izgleda osetili su srpski izveštači koji su se posle večernje šetnje vratili u hotel promrzlih žila.

To pokušavaju da iskoriste ‘kvarni’ ruski novinari puštanjem pomalo ‘probušenog balona’ da bi meč mogao da se odigra na toplijem primoriju u Sočiju. Naravno da od te priče nema ništa, mada za sutra se najavljuje još veći mraz, te će UEFA biti na pravom ispitu. Ipak, svi su mišljenja da je priča o selidbi u Soči samo igra Rusa kako bi koncentraciju fudbalera Crvene zvezde skrenuli na drugu stranu van granica igrališta.

– Nisam upoznat sa informacijom da se igra u Sočiju. Mi se spremamo kao da sutra igramo, a na UEFA je da donese odluku- rekao je danas Milojević.

Kada je reč o gostoprimstvu, tu idu sve pohvale za domaćine. Ali i za stanovnike Moskve, koji su dokazali da priče o tome da Rusi nemaju pojma o Srbiji padaju u vodu.

U jednom trenutku kada smo zalutali ulicama Moskve naišli smo na dva momka, ispostaviće se simpatizera Spartaka, koji su konstatovali da smo iz Srbije, prvo su nas izgrlili, a onda nas doveli do pravog puta, iako im nije bio usput.

‘Spasibo, bratija’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter