Igrač koji je ostavio veliki trag u CSKA iz Moskve, sada je za ‘Armejce’ u ulozi ‘insajdera’ o kvalitetima Crvene zvezde, budući da je igrač najvećeg rivala, Partizana.

Povezane vesti

CSKA i Crvena zvezda sutra od 18 časova igraju revanš šesnaestine finala Lige šampiona posle beogradskih 0:0. Detalji će odlučivati pobednika, a mogao da ih otkrije baš Zoran Tošić, vezista Partizana koji je dosta godina proveo u Moskvi.

‘Armejcima’ je pre ovog susreta putem ‘Sovjetskog sporta’ otkrio da CSKA ima veću šansu da prođe, ali da ne očekuju lak meč jer je Zvezda najbolja u poslednjih 15 godina.

– Nisam bio iznenađen ishodom prvog meča. Znao sam da će oba tima svesti rizik na miminum, mada su i jedni i drugi imali šanse. CSKA sada ima veću priliku, igra kod kuće, odgovara im svaka pobeda. Ali, samo da vam kažem, ovo je najbolja Zvezda u poslednjih 15 godina – istakao je Tošić.

– Moj bivši tim ne sme da se opusti, jer naše komšije su uverene u remi uz golove i prolazak u osminu finala – podvukla je uzdanica Partizana koji svoj meč igra u četvrtak od 19 časova protiv Viktorije u Plzenju.