5
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ONI PIŠU ISTORIJU CRVENE ZVEZDE: Poznat spisak putnika za Moskvu, među njima i jedno neočekivano ime!

Objavljeno: 19.02.18 u 21:37

Fudbaleri Crvene zvezde bi, pod uslovom da utakmica ne bude pomerena zbog vremenskih uslova, u sredu od 18 časova trebalo da odigraju revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv moskovskog CSKA.

Nakon što je prvi meč završen bez golova, duel u Rusiji će dati odgovor koji od dva tima će se plasirati u narednu rundu, a Vladan Milojević je odlučio da na put povede sledeće fudbalere:

GOLMANI: Milan Borjan, Nemanja Supić

ODBRANA: Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Filip Stojković, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Damijan Le Talek

VEZNI RED: Nenad Krstičić, Uroš Račić, Slavoljub Srnić, Nemanja Milić, Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Mičel Donald, Nemanja Radonjić, Luka Adžić

NAPADAČI: El Fardu Ben, Aleksandar Pešić

Na spisku nema Ričmonda Boaćija, koji je obnovio povredu, a u sastav se vraća Nemanja Milić, koji nije bio u ekipi za prvu utakmicu.

Crveno-beli su, čini se, spremni, ostalo je još samo da i zima „aminuje“ 

 

0
0

5 Komentara

  1. U naslovu stoji: „Oni pišu istoriju Zvezde“, a tekst se odnosi na fudbalere Zvezde! Istorija Zvezde, za ovo takmičenje u ligi Evrope, je već napisana mnogo pre utakmice, a napisali su je diletanti iz zvezdinog menadžmenta, koji nisu dobro odradili prelazni rok! Nisu imali nikakvu koncepciju, samo su tumarali za vreme prelaznog roka, zanoseći se glupostima o prodaji bezvrednih stranaca, koje niko nije hteo. Krilatica im je bila kao kupovina zavisi od prodaje! Umesto da su doveli znalce na sredini terena kao npr, Savkovića i Ivanovića, iz Spartaka, i Vukanovića, iz Napretka, oni se zanose sa sporim i u pasovima nepreciznim Donaldom, neprimetnim Srnićem, Benom, rezervom iz Olipijakosa, i Milijašem, rezervom iz kineskog drugoligaša Ding Donga. Jasno je k’o dan, ko je napisao istoriju Zvezde! Sa postojećim veznim redom nemamo nikakve šanse u Moskvi, nažalost! Budimo realni!

    0
    0
    Odgovori
  2. Celi prelazni rok sam tvrdio da Boaći „taj nemilosrdni strelac iz penala“, ako uopšte negde ode, da može otići jedino u drugu ligu Kine! Sada se pominje neki kineski drugoligaš f.c. Neo Mongol?! A, sećate li se kako su nas svakodnevno bombardovali „svežim“ vestima o Boačiju?! Te pola zapadne Evrope čeka u redu za njim, uz nabrajanje klubova i licitiranje od 7 do 15 miliona evra. Koji foliranti! Pa, navodno se povredio Boaći na treningu, pa su angažovali „čudotvornu“ Marijanu. Pa, Boaći igra u Beogradu, pa Boaći igra u Moskvi! I na kraju od izlečenja ništa, Boaći ne igra! Nikakve koristi ne bi bilo da Boaći igra, jer on nema kvalitet za ovaj rang takmičenja! On je za drugu ligu Kine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter