0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NENAD KRSTIČIĆ: Možda CSKA bude imao problem sa hladnoćom, mi nećemo sigurno

Objavljeno: 19.02.18 u 18:58

Nakon povratka u srpski fudbal, vezni fudbaler je opravdao očekivanja i trenutno je jedan od ključnih igrača Zvezde.

Nenad Krstičić igra sjajno od kako se vratio, te će verovatno biti starter i u Moskvi.

Crvenu zvezdu prekosutra očekuje revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope ukoliko se zbog velike hladnoće ne odloži, pošto za to postoje mogućnosti. Loši vremenski uslovi se predstavljaju i kao jedan od mogućih problema za crveno-bele u hladnoj Rusiji, sa čim se ne slaže Nenad Krstičić:

– Mnogo nam znači taj podatak, dobra odbrana je najbitnija, po tome se prepoznaje da smo pravi tim i da smo na terenu uvek zajedno i da smo zaista odlična grupa. Svi se borimo i nadamo se da ćemo iskoristiti šanse koje sam siguran da ćemo imati u Moskvi. Mislim da možemo da prođemo dalje. Hladno vreme nam neće biti problem, u Beogradu smo već skoro 15 dana i privikli smo se na hladno vreme. Možda će za ekipu CSKA niska temperatura biti otežavajuća okolnost, jer su oni otišli na toplije vreme. Nama sigurno neće biti problem, rekao je za klupski sajt Krstičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter