1
Evrokupovi

Ben i Musa, Crvena zvezda - CSKA FOTO: STARSPORT

NE DONOSI SREĆU SRBIMA: Partizan i ‘orlovi’ ga po lošem pamte, Portugalac sudi Zvezdi u Moskvi

Objavljeno: 19.02.18 u 11:54

Na centru novog stadiona u Moskvi biće Manuel De Souza koji nije bio taličan za srpske klubove i reprezentaciju u prošlosti.

Nikad se ne zna kada UEFA delegira sudije našim klubovima u Evropi, ali ovog puta deluje da je Crvena zvezda dobila arbitra koji nije srećan za Srbe.

U pitanju je Portugalac Manuel De Souza koji nas nije proslavio ni kada je bio na ‘Marakani’, niti u Humskoj.

Najsvežije nam je sećanje na njega kada je delio pravdu na nedavnom meču između Srbije i Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i kada su se ‘ostrvljani’ izvukli sa bodom. Bilo je 1:1, a jedini gol dali su iz penala koji je tada skrivio Luka Milivojević.

Ako se vratimo sedam godina unazad, setićemo ga se iz meča Partizan-Genk u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Te 2011. godine je takođe sudio penal za goste, kojim su prošli dalje, a ‘krivac’ je bio Aleksandar Miljković.

Ono što crveno-bele može da raduje jeste rezultat oba ta meča – 1:1, jer bi njim prošli u osminu finala Lige Evrope. Meč se igra u sredu od 18 sati.

0
0

1 Komentara

  1. Covek cist penal svirao za Vels,inace sudio utakmicu sasvim pristojno kolko se secam.Protiv Partizana doduse jeste izmislio penal i navlacio za Genk…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter