0
Evropske lige

KAD GATUZO SLAVI: Montolivo mu se našao na putu, nije znao šta ga je snašlo (VIDEO)

Objavljeno: 19.02.18 u 11:31

Kratak, ali sjajan video preko noći obišao je društvene mreže i zadobio simpatije, pre svih, navijača Milana.

‘Roso-neri’ su sezonu počeli smušeno, bez energije i prepoznatljivog karaktera, sve dok na njegovu klupu nije seo Đenaro Gatuzo. Iako je bio pod rafalnom paljbom javnosti i navijača, posebno nakon remija na startu protiv Beneventa, sada su stvari došle na svoje mesto.

Ispostavilo se da je upravo karakter koji poseduje bio preko potreban igračima Milana, te su oni sada počeli da igraju daleko bolje i ređaju pobede.

Gatuzo je na svakom meču temperamentan ‘do koske’, a ume i da proslavi trijumf, kao što je to učinio sinoć posle pobede nad Sampdorijom (1:0).

Išao je terenom i čestitao igračima, a kada mu je pod ruku naleteo Rikardo Montolivo, ‘opleo’ ga je po glavi toliko snažno da je vezista Milana bio u pravom šoku.

Ipak, vrlo brzo se setio ko mu je trener i sa blagim smeškom je nastavio da šeta, a smeška, po običaju, nije bilo na licu Đenara Gatuza. Samo namrgođenost i bes.

Tako, valjda, on slavi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter