22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Vođstvo Mladosti, dva crvena kartona i preokret Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.18 u 15:55

U 23. kolu Superlige Srbije Partizan je sa 2:1 (0:0) pobedio Mladost u Lučanima posle završnice kakvu ni Hičkok ne bi režirao.

Olako su Partizan i Miroslav Đukić shvatili gostovanje u Lučanima. Tošić i Janković su ostali na klupi, crno-beli nisu stovrili nijednu šansu, a onda su uz mnogo sreće i dva igrača više stigli do tri boda koja ih ostavljaju u borbi za titulu. Morao je Đukić da ubaci Tošića i Jankovića, da juri prednost Mladosti 1:0, a preokret se dogodio u poslednja tri minuta – 2:1. Ali, idemo redom…

Prvo poluvreme je bilo katastrofalno, bez i jedne stopostotne šanse sa obe strane. Zabeležili smo samo dva pokušaja Partizana i oba od strane maldog Đereleka. Prvo u 13. minutu pravo u Rosića, a onda i preko gola u 41. minutu.

FOTO: STARSPORT

Mučenje crno-belih se nastavilo i u drugom poluvremenu, a Miroslav Đukić je polako počeo da ubacuje standardne prvotimce poput Tošića i Jankovića. Pokušaj Tavambe u 47.minutu je bio eto samo da se zabeleži, a onda i centaršut Vulićevića u 68.minutu i parada Rosića ispred kamerunskog napadača. Mladost je povela samo dva minuta kasnije i to posle velike greške golmana Stojkovića. Dugu loptu poslao je levi bek Lučanaca, Stojković je istrčao na ivicu kaznenog prostora, loše je udario glavom, lopta je stigla do domaćih igrača, Pavlović je šutirao na prazan gol i pogodio za 1:0.

Gol Mladosti kao da je bio potreban crno-belima da se probude. Krenuli su crno-beli na sve ili ništa. U 84. minutu domaćin je ostao bez jednog igrača, jer je Tumbasević dobio drugi žuti karton. Iz prve ozbiljne šanse na utakmici Partizan je stigao do izjednačenja. Centrirao je Nemanja R. Miletić, Jevtović je bio sam na petercu i loptu smestio u mrežu. Jovanović je protestvovao da je nad njim napravljen faul, a sudija Vasić mu je pokazao dva žuta kartona i put u svlačionicu. Mladost je ostala sa devet igrača. Samo minut kasnije Vulićević je centirao, a jedan od igrača Mladosti je pogodio svoju mrežu za konačnih – 2:1 za Partizan.

MLADOST LUČANI – PARTIZAN 1:2 (0:0)
/Pavlović 70, Jevtović 86, Šatara 89/

Mladost (5-4-1): Rosić – Petar Jovanović, B. Milošević, I. Milošević, Šatara, Pešić – Pavlović, Pejović, Tumbasević, Radivojević – Golubović (od 76. Bađi).
Partizan (4-4-2): Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, N. G. Miletić, Urošević – Đerlek (od 67. Janković), Jevtović, Pantić, Suma (od 46. Tošić) – Ivanović (od 53. Jovanović), Tavamba.

0
0

22 Komentara

  1. Kao prvo, zvezda godinama krade i niko se ne buni, sad je utakmica bila takva kakva je i odma se digla prasina. Pa treba vam jebati sve po spisku kompleksasi jedni ciganski, toliko godina kradete i sad tu jedete govna nesto a tri cuke o fudbalu nemate. Zato cigani tisina i pokrite se usima!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta ima da se komentarise ovde kada je i Mladost ucestvovala u namestaljci…Sta da se govori? Odmah se vidi,Partizan gubi a niti zuri niti ih navijaci prozivaju Lepo meni juce drugar rece da je ovo ekskurzija za Partizan. Zalosno je sto ce im i ovo proci nekaznjeno. Bednici jedni bedni a prvi kukaju o nekim pravima,var-u,postenju i ostalim smecima. Eh da sam u savezu kako bi ih sklatko izbacio u beton ligu sa sve Partizanom. Ne sviraju penal za Mladost, niti se zale niti bilo sta,izbace im dva igraca,ne zale se, pola sanse Partizan nije stvorio na celoj utakmici i gle cuda tri minuta Partizan pojede bananu i postaju galaktikosi. Eh da ima zakona u ovoj drzavi kako bi se sada islo u UEFA-u, pa kao Skenderbega po 10 godina napolje. Prevaranti jedni. Lopov vice drz`te lopova. I ovakvim bodovima sto je najgore mogu doci do titule a vec su 15-ak oteli. Posteni Vucela,Iliev,Vazura,Kokeza i ostale bakabunde.Zalasno je i sto vas ovaj narod i gleda uopste a i sto vas televizija prenosi.

    0
    0
    Odgovori
    • ZVEZDA JE NAJVECA SEKTA!DANAS SUDJENJE KOREKTNO.PARTIZAN IMA SAMO JEDNU FILIJALU KUKAVNU ZVEZDU SAMO ONA GA NIJE POBEDILA DVE GODINE!NEMA TITULE NI OVE GODINE!

      0
      0
      Odgovori
    • Pogledajte samo koliko ste penala imali pa ce vam biti sve jasno,uvek ste favorizovani kod sudija a najvise se bunite,tako je i u Sapcu bilo penal za vas pred kraj,ni u baletu ga nebi svirao a kamoli u fudbalu,sigurno nebi svirao da je bilo tako na kontra strani.Sad ce doci sudijska komisija pa ce kao i dosad da pravda sudiju kao da susvi slepi

      0
      0
      Odgovori
  3. Zasto bi navijavci dolazili i da gledju ovakve utakmice?
    U centru paznje su sudije, oni resavaju utakmice umesto igraca!!!
    Tavamba je izvrsio opstrukciju igre i napravio faul u napadu. Sudija to nevidi, ali zato svoju losu odluku pokriva zutim kartonima istom igracu koga iskljucuje.
    Odnos kartona 6 Mladost – 1 Partizan, sve govori. Slican scenario je bio u Cacku, kada je Partizan pobedio Borac u nadoknadi vremena.

    0
    0
    Odgovori
    • Brzo zaboravljate sezonu kalcopili kada ste prekidali meceve koji vam nisu odgovarali a odmah sledecu tri prelaza i 7 plus na prve 3 utakmice i to prva protiv ofk. Od 2 za njih do 6 za vas i to je onda bilo dobro i ok. Ako nekome sudis prvo sudi sebi pa tek onda njemu. Mani se te decije puj pim proslost ne vazi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Partizan sa mislima u Plzenju! Mladost povucena na svoju polovinu, vrlo organizovano se branila i uspesno kontrirala koristeci nepreciznu igru Crno-belih. Domacin je igrao i dosta ostro, kad nisu imali druga resenja posezali su za ostrim startovima. I to ih je veoma kostalo. Moralo je negde „puci“.Uz korektniju igru Mladost bi ranije popila“aspirincce“, ali kasnije je matematika u kartonima dosla glave domacinu. Zasluzeni kartoni i ne mislim da je sudija odlucio mec.Znam i predosecam da ce biti komentara,ocekujem da se Tersboy oglasi…. Ponavljam, zasluzeno su obojica iskljuceni. Igraci Partizana su se cuvali povreda a ova dvojica iskljucenih mesara su to posebno koristili i na kraju dolijali!
    Partizan je imao los ulaz u mec, misleci o evropskom mecu i cuvao se. Ipak je zasluzeno pobedio!Mladost ima dosta toga za nauk iz ovog meca i neka ne traze krivca u sudijama. Ako to budu radili to ce biti znak da nista nisu naucili!

    0
    0
    Odgovori
  5. Sramna namestaljka FSS na celu sa sudijom dva crvena kartona i sramna dva gola u 87 i. 90 minuti.Treba pod hitno prekinut prvenstvo i partizana proglasit sampionom odmag…

    0
    0
    Odgovori
    • Zlaja ….. nam …..a axaxaxxa ti si neki srtucnjak a posle ofk nisi tako mislio. A da ti ste zaboravili a i terza je rekao da je sve posteno znaci posteno je. Licemeri

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter