0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: ‘Večiti’ derbi u finalu KRK, Partizan u Lučanima, NBA ‘Ol star’ i fudbal širom Evrope

Objavljeno: 18.02.18 u 08:50

Ako se za neki dan može reći da je bogat što se tiče sportske ponude, to će biti ova nedelja, 18. februar.

Definitivno najzanimljiviji događaj dana biće finale Kupa Radivoja Koraća u kom će se i ove godine sastati Crvena zvezda i Partizan. Dvorana ‘Čair’ ponovo će ključati od 21 sat, a oni koji ne budu u Nišu gledaće utakmicu putem TV ArenaSport 1.

Pored toga, ali znatno ranije, navijačima Partizana biće zanimljiv meč koji će njihovi fudbaleri igrati protiv Mladosti u Lučanima u prvom kolu prolećnog dela sezone u Superligi Srbije. Taj meč igra se od 14 sati, takođe na prvom kanalu ArenaSporta.

Tokom celog dana širom Evrope igraće se zanimljivi dueli, a prvi će biti između Torina i Juventusa od 12:30h na ArenaSport 3. Atletiko Madrid će dočekati Atletik Bilbao od 16:15h na SK 1, a na istom kanalu Real Madrid će gostovati Betisu od 20:45h.

Olimpik Marsej će dočekati Bordo od 21h na ArenaSport 3, a na četvorci ćemo gledati Milan-Sampdorija od 20:45h.

Na kraju dana – poslastica! NBA ‘Ol star vikend završava se glavnim događajem u kom će najbolji košarkaši današnjice igrati u utakmici u kojoj ćemo uživati u atrakcijama, zakucavanjima, dalekim trojkama i igrom bez odbrane. Spektakl počinje u dva sata iza ponoći na SportKlubu 1.

Evo kompletnog sportskog rasporeta na TV kanalima za nedelju, 18. februar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter