Fudbalsko “proleće” tek što je stiglo u Srbiju, a već nakon prvih odigranih utakmica podiglo se dosta prašine.

Povezane vesti

Najveću pažnju javnosti skrenula je utakmica u Ličanima, između domaće Mladosti i Partizana, u kojoj su crno-beli slavili nakon preokreta u završnici, uz dva isključenja fudbalera domaćeg tima.

Nakon utakmice rukovodstvo Crvene zvezde je saopštenjem izrazilo nezadovoljstvo dešavanjima na terenu, u kome su izrazili sumnju u regularnost pomenuta utakmice i pobede svog večitog rivala.

-Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi, pa tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo-, naveli su u svom saopštenju crveno-beli.

Ipak nedugo po ovom saopštenju na društvenim mrežama se pojavila fotografija, koja je pobila tvrdnje sa “Marakane”. Naime na pomenutoj fotografiji može se videti tiket, koji je uplaćen u 15:24 časova, što znači sredinom drugog poluvremena ovog meča.

Ova fotografija dolazi od strane navijača Partizana, koji je dobro unovčio svoju veru u tim, ali i ujedno demantovao tvrdnje iz redova Crvene zvezde.