14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODGOVOR GROBARA: Navijač Partizana jednom fotografijom demantovao tvrdnje rukovodstva Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 18.02.18 u 20:35

Fudbalsko „proleće“ tek što je stiglo u Srbiju, a već nakon prvih odigranih utakmica podiglo se dosta prašine.

Najveću pažnju javnosti skrenula je utakmica u Ličanima, između domaće Mladosti i Partizana, u kojoj su crno-beli slavili nakon preokreta u završnici, uz dva isključenja fudbalera domaćeg tima.

Nakon utakmice rukovodstvo Crvene zvezde je saopštenjem izrazilo nezadovoljstvo dešavanjima na terenu, u kome su izrazili sumnju u regularnost pomenuta utakmice i pobede svog večitog rivala.

-Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi, pa tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo-, naveli su u svom saopštenju crveno-beli.

Ipak nedugo po ovom saopštenju na društvenim mrežama se pojavila fotografija, koja je pobila tvrdnje sa „Marakane“. Naime na pomenutoj fotografiji može se videti tiket, koji je uplaćen u 15:24 časova, što znači sredinom drugog poluvremena ovog meča.

Ova fotografija dolazi od strane navijača Partizana, koji je dobro unovčio svoju veru u tim, ali i ujedno demantovao tvrdnje iz redova Crvene zvezde.

0
0

14 Komentara

  1. koja kldaionica bi dozvolila da se igra live na favorita a da kontra tim ima 2 crvena??? prosle godine iako sam zvezdas sam lepe pare uzeo na partizanu na onim silnim preokretima a bogami i zvezda ih je imala..i dinamo i rijeka…nase prvenstvo je smesno kada igraju zvezda i partizan…pa ti penali sto ove dve ekipe dobijaju su za „no comment“… jedino je jadno sto nikad niko nije prokomentarisao plate igraca..oni jadni se zale kasne im itd nijedan funkcijoner nikada nije napustio klub jer je radio dzabe…

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa oni ne mogu da pobede kada je 11 fudbalera protiv samo manje kada ima dobro nije iskljucen kjos neko. A da je bilo i dalje 1 0 za Mladost ili 1 1 igralo bi se do 97 minuta u stvari dok grobari ne daju gol vise

    0
    0
    Odgovori
  3. Pri rezultatu 0:0 je moglo da se igra, ali kada je Mladost dala gol, mech je bio blokiran!
    I slepcima je bilo jasno shta ce doci, zato su odmah i skinuli mech sa liste

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa sta ako je demantovao? Nije bitan tiket vec da je utakmica namestena. To se iz aviona videlo da ce Partizan da pobedi. Cim vidite da ih navijaci ne prozivaju i da Partizan ne zuri,ne gura protivnickog igraca da pozuri da izvede aut,faul ili nebitno sta jasno je kao dan da sledi preokret. Cist penal nije sviran domacinu,niti su se oni nasekirali zbog toga.Dva crvena,narocito ovaj drugi. Da su pametni ovi iz Zvezde ili bilo ko da pozove UEFA-u jer ovo sto ovi amateri rade je silovanje fudbala. Mene je sramozta u njihovo ime. To im je ove sezone 15-ti ukradeni bod otprilike i takva smejurija od ekipe ostaje u igri za titulu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter