11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKO NE PRIČA O DERBIJU: Navijači Zvezde u napadu na društvenim mrežama, pristalice Partizana ćute (FOTO)

Objavljeno: 18.02.18 u 16:35

Pobeda Partizana u Lučanima posle preokreta za svega dva minuta uz dva igrača više ‘zapalila’ je društvene mreže.

Dugo će se pričati o 23. kolu Superlige Srbije i pobedi Partizana koji ozbilnjno nije šutnuo kao golu do 87. minuta, a onda uz dva igrača više za svega 180 sekundi postigao dva gola i u Beograd poneo tri boda. Navijači Crvene zvezde sada pitaju ‘gde je poštenje’, dok navijači Partizana ćute. Tviter ‘gori’, a o košarkaškom derbiju skoro da se ne priča, Lučani su sada u prvom planu.

 

0
0

11 Komentara

  1. Nisata novo Partizan moze da pobedi samo one koji ga puste ili one koje sudije uniste. U Evropi isto prosli grupu zato sto ih bratski Skenderbeg pustao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa 9 na 11 užas… plus Šatara ga dade namerno. Mogao je da bira gde da šutne on pravo u gol!??? Podsetio me na Maksimovića sa 2 leve noge protib Bordoa!???

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je bruka za celu Srbiju!Godinama su tako uzimali titule uz pomoc Toleta lopova.Pa je ustolicio gospodina Kokezu kao marionetu da nastavi gde je Tole lopov stao…Sramota za celo drustvo.UEFA cuti

    0
    0
    Odgovori
  4. Iskljucenje,pa gol,pa dok jos nije pocela lopta sa centra igrac Mladosti dobija 2 zuta za manje od minut zbog prigovora i onda autogol. Pritom je prvi gol ocigledno pusten namerno,bez branjenja…Jebem ti ovakvu ligu

    0
    0
    Odgovori
    • E a vi juče protiv Javora na kojoj su utakmici igrači Javora dobili upozorenje pre utakmice da se ne zalažu mnogo…jer bi Terzić pkslao inspekciju finadisku u Matis ućutite

      0
      0
      Odgovori
      • Ahahahahahahahahahahahahaha, kako li je ucenio ove iz Moskve, da ce da im uhapsi Putina? Aj razumem da si smislio nesto zaista uverljivo, al da Zvezda treba da preti nekom Javoru? Kako li je vama zapretila pa na Rajku niste sutnuli u okvir gola? Da ce da vam uzme onu ukradenu titulu iz prosle sezone?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter