6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MUKA ZA ZVEZDU: Boaći opet ‘seo na travu’, ne ide u Moskvu!

Objavljeno: 18.02.18 u 16:57

Nadale su se Delije da će prvi napadač tima napasti CSKA iz Moskve, ali Ganijac se neće naći u avionu za Rusiju.

Želeo je Ričmond Boaći što pre nazad na teren, ali to nije moguće. Napadač iz Gane obnovio je povredu mišića lista i neće moći da zaigra protiv CSKA u Moskvi.

On se požalio na bol, ali srećom, povreda nije obnovljena, već samo delimično. To znači da će Ričmond Boaći morati da odradi još seriju terapija kod doktorke Marijane Kovačević pre nego što se vrati u pun ritam.

To znači da će napad Crvene zvezde protiv CSKA u Moskvi predvoditi prvi strelac Superlige Srbije Aleksandar Pešić.

0
0

6 Komentara

  1. Za vas koji vodite Zvezdu (u propast!), sam izmislio fudbal! Fudbal sam igrao, doduše amaterski, i jedina mi je mana što, posle 2-3 utakmice, mogu da „pročitam“ da li neko ima „žicu“ za fudbal ili ne! A, vi nemate „žicu“ nizašta, osim da muljate u mutnom i da se ugrađujete u ugovore i provizije ovih zaista prslih stranaca, koje na sva zvona, pokušavate da predstavite kao vanvremenska pojačanaja i kapitalce. Kakvi su to kapitalci vidi se po tome što niko živi ne želi da kupi ni jednog igrača Zvezde! Ovo je za vas surova realnost! Možeš da mi se obratiš jedino ukoliko Zvezda sa ovim limitiranim strancima pobedi CSKA u Moskvi. Tada ću priznati da ste vi „drveni“ advokati u pravu i više se nikada neću oglasiti! Moja jedina mana je što iznosim racionalne neoborive činjenice, koje ne možete opovrći protiv-činjenicama, nego samo nekim iracionalnim floskulama, lažima i mistifikacijama, koje ne piju vodu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Može li bilo ko pametan braniti vrhunskog diletanta, koji privremeno, vodi Zvezdu u propast! Odradio je prelazni rok ispod svakog kriterijuma i sa onakvim veznim redom na čelu sa sporim i nepreciznim u pasovima Donaldom, sa nevidljivim Srnićem i sa novim Rikardinjom, alijas Benom, zar taj genijalac misli da prođemo CSKA?! Što se tiče Boaćija, slažem se komentarima pod „Džigi“ i „Sara“! Kako je sada odjednom hendikep što ne igra drvo za fudbal-Boaći, kada je Zvezda do zadnjeg dana prelaznog roka pokušavala da ga nekome utrapi?! Znači da Zvezda sa njim nije uigravala tim, jer je smatrala da je Boaći jednom nogom u inostranstvu?! Ali, shvatite da niko neće napadača koji nema samo jednu sitnicu – dribling i brzinu! Situacija „1 na 1“ je nepremostiva prepreka za Boaćija, jer čovek ne zna! Zato nigde nije otišao, čak ni u f.c. Neo Mongol – druga liga Kine!

    0
    0
    Odgovori
    • kakav si ti strucnjak to je nevidjeno….ajmo da coveka postavimo na mesto selektora,pa sa ovakvim znanjem osvajamo Rusiju…smesno

      0
      0
      Odgovori
  3. Mislim da bi sansa trebala da se da mladom Joveljicu koji je mnogo pokazao, a Pesic se u prosloj utakmici nije proslavio

    0
    0
    Odgovori
  4. Šta sad na ovo kažu ,,pametnjakovići“ koji su smislili laž da je povreda izmišljena da bi se pokrio Terzić zbog neuspele prodaje ? Je li vas imalo sramota, zluradost je pojedinim ljudima hrana-nažalost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter