1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MISLIMA U PLZENU, ALI MLADOST MORA PASTI: Đukić spremio ‘džokera’ na oduševljenje mnogih partizanovaca!

Objavljeno: 18.02.18 u 10:52

Fudbaleri Partizana danas od 14 sati gostuju ekipi Mladosti u Lučanima u prvom meču prolećnog dela sezone Superlige Srbije.

Iako je prvi u nastavku šampionata, ovaj meč dolazi u nezgodnom momentu po Partizan jer se nalazi između dva meča sa Viktorijom Plzen. Očekivanja su velika od revanša u Češkoj (četvrtak, 19h), ali se prvo mora savladati ispit u Lučanima.

Mladost će to pokušati da iskoristi i predvođena bivšim igračem crno-belih Đorđem Lazićem probati da dodatno zakomplikuje život šampionu.

– Očekuje nas teška utakmica u Lučanima, ali moramo da branimo evropski Partizan tamo. Sigurno da će Mladost izaći motivisani, ali bićemo i mi. Hoćemo da nastavimo tamo gde smo stali, da pokušamo da se približimo Zvezdi. Mladost će prepustiti nama posed lopte i pokušaće na brze kontranapade da nas ugrozi. Zato treba izbegavati gubljenje lopte i ne dozvoliti protivniku da živi od naše greške – istakao je trener crno-belih Miroslav Đukić uoči utakmice.

Za očekivati je da trener ‘parnog valjka’ odmori neke igrače, pa bismo na terenu mogli da vidimo od početka Đorđa Ivanovića i Milana Radina u veznom redu. Ipak, spreman je i ‘džoker’.

Kako saznaje HotSport trener Miroslav Đukić odlučio je da promeša karte i izvuče novog ‘džokera’ i velike su šanse da se u startnoj postavi nađe Armin Đerlek.

FOTO: STARSPORT

Tinejdžer rođen 2000. godine imao je dobar učinak na Kipru i sledi šansa na glavnoj sceni. Verovatno će odmarati Suma i Tošić tako da će na terenu da bude i zimsko pojačanje Đorđe Ivanović.

U poslednjoj liniji tandem štopera trebalo bi da čine dva Miletića, a u vezi ostaju Pantić i Jevtović pošto je jos na bolovanju Zdjelar. Ocekuje se da uz najisturenijeg Tavambe iza bude Janković.

Podsetimo, Bojan Ostojić je za HotSport potvrdio da će tek sutra početi sa treninzima punog kapaciteta.

Projektovan sastav Partizana: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Nemanja G. Miletić, Urošević, Jevtović, Pantić, Đerlek, Janković, Ivanović, Tavamba.

0
0

1 Komentara

  1. Mali Djerlek je za klasu odigrao bolje ovo poluvreme od vecine prvotimaca ali sta vredi posed lopte i nadmocnost na terenu kada nema ko gol da postigne. Partizan nema gol igraca i to je najveca rak rana ovog tima. Tavamba igra kao najistureniji Partizanov fudbaler a nije dva puta usao u sesnaesterac protivnika!?
    Ivanovic jos uvek nije opravdao ocekivanja navijaca kao neko koga su proglasili najboljim u nasoj Super ligi, bek Miletic me prijatno iznenadjuje na mestu stopera, Jevtovicu zabraniti da predje centar, umesto Pantica uvesti Ukrajinca a Djoleta Jovanovica umesto Ivanovica ako mislimo da dobijemo utakmicu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter