Crvena zvezda se posle pobede Partizana u Lučanima oglasila saopštenjem i direktnim pitanjem postavljenim Slaviši Kokezi.

Povezane vesti

Dva crvena kartona za Mladost, preokret u roku od tri minuta i nemogućnost da se taj meč igra uživo u kladionicama, naterao je Crvenu zvezdu da se oglasi saopštenjem koje HotSport prenosi u celosti i bez korekture:

– Posle današnjeg meča u Lučanima, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da joj ne preostaje ništa drugo osim da se u potpunosti složi sa nedavnom izjavom predsednika našeg najvećeg rivala, Milorada Vučelića da se u Srbiji namešta! Vučelić je u pravu i kada kaže da se unapred zna rezultat 50 odsto mečeva u ligi pa tako na kladionicama nije moglo uživo da se kladi na meč u Lučanima. Čak ni kada je domaćin poveo! Zato pozivamo predsednika FSS, Slavišu Kokezu, da se oglasi, a ne da se krije iza svojih poslušnika. On kao najodgovorniji čovek srpskog fudbala mora da odreaguje na ono što Vučelić priča i radi i mora da reaguje posle meča u Lučanima – piše u saopštenju Crvene zvezde.

Pogledajte kako je Mladost povela protiv Partizana, izveštaj sa utakmice, rekaciju Neška Milovanovića, ali i navijača Crvene zvezde na Tviteru.