1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEM ZA PARTIZAN: Crno-beli bez štopera i u Superligi, u Lučanima ne mogu da igraju četvorica standardnih

Objavljeno: 17.02.18 u 15:58

Crno-beli sutra nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu gostovanjem u Lučanima.

Na toj utakmici neće moći da igra nekoliko standardnih igrača te će Miroslav Đukić morati da kombinuje.

Milan Mitrović je protiv Plzena u četvrtak zaradio crveni karton zbog kojeg neće igrati u Češkoj, ali i povredu što je razlog da ne bude u timu ni sutra za utakmicu Partizana sa Mladosti iz Lučana.

– Bojan Ostojić je mnogo bolje, ali će ostati u Beogradu da odradi još jedan trening kako bismo ga spremili za Češku. Sutra neće biti ni Saše Zdjelara, ni Ognjena Ožegovića, a i Milan Mitrović je povređen, neće igrati, dobio je udarac u butni mišić. Očekujem da svi, osim kažnjenog Mitrovića, budu spremni za Plzenj. Ako se to desi, imaće u nogama mali broj treninga, procenćemo da li je rizično odmah ih sve ubaciti u vatru u tako važnoj utakmici, izjavio je Miroslav Đukić uz to da je još uvek neizvesno ko će sutra igrati u centralnom delu odbrane, a kao opcija tu je i mladi Svetozar Marković:

– Videćemo… Pred Svetom je velika budućnost, polako ulazi uz prvi tim, tu je da nam pomogne, izrasta u vrsnog centarhalfa, pred njim je velika budućnost, ali ne bi trebalo žuriti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter