Trener Vladan Milojević odlučio je da odmori standardne prvotimce i šansu ukaže mlađim igračima, ali i dvojici novajlija.

Povezane vesti

U prolecni pohod ka tituli Crvena zvezda kreće danas (14.30) na stadionu “Rajko Mitic” protiv Javora u potpuno novom sastavu u odnosu na megdan sa CSKA iz Moskve. Kako HotSport saznaje, trener Vladan Milojević primeniće prepoznatkjiv recept da pred evropski meč u borbi za bodove pruži šansu adutima ‘iz drugog plana’. Ovakva odluka je očekivana, pogotovo što je tek startovao drugi deo sezone i kalendar je veoma zgusnut na tri fronta. Pored golmana Milana Borjana i napadača Muhameda Bena izgleda da će sve ostale promeniti Vladan Milojević, a ekipu će na terenu predvoditi Nenad Milijaš umesto suspendovanog Mičela Donalda.

Poslednju liniju trebalo bi da čine kao desni bek Marko Gobeljić, štoperi Abraham Frimpong i Srđan Babić, a levo će debi upisati Stefan Hajdin. Pored Nenada Milijaša očekuje se Uroš Račić i Luka Ilić, dok zadatke na bokovima bi trebalo da odrade Slavoljub Srnić i Luka Adžić i pomognu u napadu Benu. Aleksandar Pešić ima rasekotinu na glavi, a očekuje se da Ričmond Boaći bude na klupi.

Projektovani sastav: Borjan – Gobrljić, Frimpong, Babić, Hajdin – Račić, Milijaš, Ilić, Srnić, Adžić – Ben.