0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINE UZDANICE: Vladan Milojević sa ovih 29 igrača napada titulu, četiri nova imena na spisku

Objavljeno: 16.02.18 u 19:45

U subotu od 14:30 časova Crvena zvezda na svom stadionu protiv Javora iz Ivanjice igra meč 23. kola Superlige Srbije, kojim će otvoriti prolećni deo takmičenja u domaćem šampionatu.

Za ovaj duel, kao i za preostalih sedam kola u ligaškom delu i isto toliko u plej-ofu Superlige Vladan Milojević će računati na 29 fudbalera.

Na spisku nema Gelora Kange, koji je prešao u prašku Spartu, ali su tu četiri nova imena.

Spisak novajlija predvodi Mohamed El Fardu Ben, pridošlica iz Olimpijakosa, koji bi trebalo da se nađe u sastavu za meč sa Javorom.

Pored njega su tu Stefan Hajdin, levi bek koji je stigao iz Spartaka iz Subotice, kao i dvojac iz omladinske škole, Strahinja Eraković i golman Miloš Gordić..

Crveno-beli su posle jesenjeg dela šampionata prvoplasirani, sa devet bodova više od Partizana, čiji spisak možete pogledati ovde.

Spisak licenciranih fudbalera Crvene zvezde za drugi deo Superlige Srbije:

Golmani: Damir Kahriman, Nemanja Supić, Miloš Gordić, Milan Borjan

Defanzivci: Damijan Le Talek, Abraham Frimpong, Srđan Babić, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Stefan Hajdin, Marko Gobeljić, Vujadin Savić

Vezisti: Branko Jovičić, Uroš Račić, Nenad Krstičić, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Nemanja Milić, Mičel Donald, Luka Ilić, Nemanja Radonjić, Slavoljub Srnić, Ivan Ilić

Napadači: Ričmond Boaći, Dejan Joveljić, Mohamed El Fardu Ben, Aleksandar Pešić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter