0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOŠA STARTUJE PROTIV ‘ZMAJEVA’: Dobrom igrom do dobrog rezultata

Objavljeno: 16.02.18 u 15:30

Fudbaleri Vojvodine veruju da uz dobru igru mogu doći i do dobrog rezultata na sutrašnjoj utakmici protiv Voždovca.

Posle dva meseca pauze, fudbalsko prvenstvo Srbije nastavlja se ovog vikenda. U 23. kolu Super lige, na stadion “Karađorđe” dolazi ekipa Voždovca, jedan od nekoliko timova koji će ovog proleća predstavljati glavne konkurente Vojvodini u borbi za plasman na evropsku scenu.

Pomoćni trener crveno-belih Aleksandar Linta, koji je, zajedno sa još nekim članovima stručnog štaba, uključujući i šefa Iliju Stolicu, ove zime baš iz Voždovca došao u “staru damu”, nada se da će Voša prikazati dobru igru i pobedom započeti drugi deo sezone.

– Zimska pauza se završila, iza nas imamo mesec dana pripremnog perioda i sa nestrpljenjem čekamo nastavak šampionata. Sutra nas očekuje prva utakmica protiv Voždovca, koga, kao i svaku ekipu, veoma respektujemo i znamo kako i na koji način može da igra. Upoznati smo sa njihovim kvalitetima, kako igrača, tako i stručnog štaba, ali svu našu energiju usmerićemo isključivo na Vojvodinu i na to kako želimo da odigramo taj meč. Nećemo se opterećivati rezultatom, jer onda zaboravimo kako treba da igramo, a to nije ono što želimo. Zato ćemo se potruditi da prikažemo dobru igru i da onda iz toga eventualno dođe i dobar rezultat. Ambicije kluba su u skladu sa njegovim renomeom i poklapaju se sa ambicijama igrača i nas iz stručnog štaba, a to je borba za mesto koje vodi u Evropu. Što se tiče kadrovskih problema, ne možemo da računamo na Avramovskog, koji sutra sigurno neće igrati, a pod znakom pitanja je i Vukasović. On je trenirao juče, a danas ćemo, uz pomoć naše lekarske službe, pokušati da ga osposobimo za sutrašnju utakmicu – kaže Linta.

Pomoćni trener Vojvodine ističe da se startna postava za meč protiv Voždovca manje-više već zna.

– Jedina dilema koju imamo jeste ta da li će Vukasović moći da zaigra sutra i ukoliko ne bude mogao, neko će ga zameniti. Međutim, mi imamo potpuno poverenje u sve igrače sa kojima raspolažemo, zbog toga i jesu ovde. Ko god da izađe na teren, imaće našu punu podršku – rekao je Linta.

Onaj od koga se očekuje da bude predvodnik “stare dame”, kako na sutrašnjoj utakmici, tako i tokom čitave polusezone, jeste kapiten Dušan Jovančić (27).

– Sigurno nas očekuje teška utakmica. Igrama i rezultatima u prvom delu sezone, Voždovac je pokazao da je ozbiljan protivnik, ali s druge strane, smatram da smo odlično odradili pripreme i probaćemo da sve zamisli stručnog štaba sutra prenesemo na teren. Ako uspemo u tome, verujem da rezultat neće izostati, te se nadam da ćemo, uz podršku naših navijača, doći do tri boda – istakao je Jovančić.

Utakmica između Vojvodine i Voždovca igra se sutra od 17 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 200 (zapad) i 100 dinara (istok i sever). Ulaznice za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe ‘Firma’ na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice, a televizijski prenos susreta omogućen je na četvrtom kanalu televizije Arena sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter