15
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ STAVOM ODUŠEVIO GROBARE: Zbog ovih reči navijači će da ‘odlepe’ od sreće!

Objavljeno: 16.02.18 u 00:29

Vladimir Stojković tokom većeg dela meča protiv Viktorije Plzenj nije imao posla, ali je utisak o dobroj partiji propisno pokvario gol koji su Česi dali iz jednog od retkih napada.

Videli ste, dominirali smo 80 minuta dok nije došlo do isključenja. Mogli smo do pobede, ali primili smo gol iz prvog ozbiljnijeg šuta i ofsajda od metra. Šta drugo reći… Nadam se da će se vratiti u Češkoj, te sitnice mogu da odluče, usmere utakmicu na drugu stranu.

Upitan za taktiku u revanšu, prebacio je „loptu“ treneru Miroslavu Đukiću:

– Morate da pitate šefa za to.

Nije moglo da prođe bez priče o golu Čeha:

To je fudbal, sudijska greška promeni sve. Bio sam zaklonjen, igrač je bio ispred mene, nisam mogao do lopte. Mada, čak sam je i zakačio, odbio do stative, ali nisam uspeo… 

Ipak, reči na kraju ohrabruju partizanovce:

Uvek smo, ako pogledamo istoriju, prolazili kad ovde odigramo nerešeno. Ako pobedimo 1:0, tamo izgubimo 3:0. Siguran sam da prolazimo, zaključio je Stojković.

 

Sa stadiona Partizana, Stefan Smuđa

0
0

15 Komentara

    • Не лупај. Посјед лопте није мјерило ко је био бољи противник. Постоји оно што се зове ефикасност. Они су имали 2 шута и један гол (из офсајда) а ми мало више и такође један гол. Били смо конкретнији и са више акција опасних по гол. Е сад што неко за 10 минута да гол ни из чега а ми један за 80 минута то је друго.

      0
      0
      Odgovori
      • A koje ste to akcije imali opasne po gol osim one sumine u prvom poluvremenu???Ona situacija kod gola se cistoj sreci, koja vas iz ne znam kog razloga prati, moze pripisati,lopta se odbija od igraca plzenja i nalece na glavudzu onog buzdovana pukom srecom…Zvezdi cska nije napravio krstenu sansu za 90min fudbala a zvezda imala 3-4 stopostotne,i sve to sad vec famoznim “antifudbalom“ koji potencirate.

        0
        0
        Odgovori
  1. Od 10 naslova 9 se odnosi na Partizan !? Još samo da nam kažete da li se neko od fudbalera Partizana okliznuo za vreme utakmice , jer TO JE JAKO BITNO ? ZATO NAM JE FUDBAL TU GDE JESTE KAD SE NAJVIŠE PAŽNJE POKLANJA NEBITNIM STVARIMA I VELIČAJU IGRAČI KOJI UNOSE MRŽNJU U SPORT.

    0
    0
    Odgovori
    • Синоћ је играо Партизан. И нормално да има толико вијести о њему и утакмици.
      Ви сте, ако ниси у току, играли у уторак и тад је било 10 вијести о вама а ниједна о нама. Тако да не оптерећуј сервер глупим коментарима

      0
      0
      Odgovori
  2. Dobro su igrali partizan i Zvezda onbe ekipe nereseno Zvezda protiv Rusa Partizan protiv druge ekipeViktorije a i cinimi se da je partizan imao jacu grupu od Zvezde.Dinamo.Jang bojse i bratski klubSkenderbeg Zvezda slabasni Atsenal, Keln i Bate borisova.Stojkovic brani sve sto neide u go a u prvenstvu da i nepricam primi tri ali zato da cetri taj efikasni partizan.Zvezda dala nahvise golova ali zato primila najmanje i bezi vam samo devet bodova a bezace vam jos deset.Zna se gde je hram. Marakana gde dodze 52 000 hiljada naspram 6000 vatrenih grobara i nakraju tuca izmedzu navijaca partizana, toliko od mene nista nisam slagao znam da mi necete objaviti komentar nece biti prvi put ali morao sam nekako mi je lakse. Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Odma delija turski da komentarise laže….

    Mustafa nadimak hrabrom Stojketu koji je pobegao zna se od čega -a srbin delom

    Vi Žoca zovete turčinom…..

    Samo njih dvojica vrede više od vaših najvećih a ima svega par a oni ne smeju da kroče u svoj klub a jedan je i ugasen…

    Koji ste jad uvek bili užas

    Gledajte bolje vaše najjače utakmice lažne remije Bari, London u poslednjih 30 god….

    0
    0
    Odgovori
        • Zasto bi srbi bili gori od turaka?! Naravno da ce da navija protiv vas kad ste vi navijali za cska ko da partizan licno igra,jos i jace!!! Ne mozete da docekate da zvezda izgubi u evopi,ponizavate na svakom koraku,kako spustajuci tim arsenala koji bi vas komotno petardirao na emirejtsu sa ovom vasom filozofijom “totalnog fudbala“…Ne zaboravi da smo jedina ekipa koja nije primila gol od arsenala na emirejtsu posle ozbiljnog broja utakmica,ukljucujuci premijerligaske velikane…Moram takodje podsetiti da smo bili konkretniji od njih,u prvom 3 stopostotne sanse,oni nijednu,u drugom mi jednu oni 2.

          0
          0
        • ….PEConi TAVAMBA DAO U EVROPI DUPLO VIŠE GOLOVA …NEGO ŠTO STE VI IMALI ŠANSI U EVROPI….

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter