0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PAVEL VRBA: Dobro je što će Partizan imati imperativ u revanšu, želim ovakvu atmosferu i kod nas

Objavljeno: 16.02.18 u 11:57

Trener Viktorije iz Plzenja imao je razloga za zadovoljstvo nakon beogradskog meča sa crno-belima, pošto je njegov tim uspeo da ostvari povoljan rezultat pred revanš.

Uprkos tome što je Partizan najvećim delom susreta bio bolji rival, češki prvak je u finišu utakmice uspeo da izvuče 1:1 u Humskoj, koji im uoči revanša daje blagu prednost.

– Bilo je onako kako se može očekivati kada ne igrate dva i po meseca. Slabo smo igrali u prvom poluvremenu. Partizan je imao šanse, ali smo ih imali i mi. U drugom poluvremenu smo odigrali bolje, morali smo da promenimo nešto u pauzi i to je donelo rezultat. Došli smo do izjednačenja – izjavio je Pavel Vrba.

Iskusni trener smatra da će u revanš meču prednost njegove ekipe biti što će Partizan imati imperativ da postigne pogodak.

– Rezultat je za nas veoma obavezujući i trebaće nam mnogo snage da ishod bude pozitivan za nas. Očekujem sličan meč i u revanšu. Naša odbrana će biti čvrsta, a Partizan ima imperativ da postigne gol ako želi dalje. To je svakako naša prednost. Nadam se da će i naši navijači napraviti ovakvu atmosferu kakva je bila u Beogradu – rekao je trener Viktorije iz Plzenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter