10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČNE VESTI SA ‘MARAKANE’: Zvezda u Moskvi napada ‘armiju’ značajno pojačana!

Objavljeno: 16.02.18 u 10:39

Rezultat iz prve utakmice daje nadu Crvenoj zvezdi da bi mogla da napravi novi podvig u Ligi Evrope, a svakako će uz pojačanje u navali šanse za pozitivan rezultat značajno porasti.

Napadač crnveno-belihm Ričmond Boaći oporavio se od povrede misića i bice u kombinaciji za revanš meč sa CSKA, a mozda već odigra i koji minut i protiv Javora.

Sutra sledi nastavak šampionata Srbije, a Crvena zvezda (14.30) docekuje Javor koji će im posluižiti kao uvertira pred revanš susret u Moskvi, koji se igra u sredu.

Kako saznaje HotSport, za megdan u Rusiji se potpuno oporavio Ričmond Boaći, koji trenura od srede i više ne oseća bol u mišiću.

Tako će Ganjanin biti bitan adut crveno-belih u konačnom obračunu sa „ruskom armijom“, na minus deset koliko se očekuje da bude temperatura tokom dvoboja.

Ipak, trener Milojevć prvo trazi da se pre povratka na evropski kolosek na otvaranju proleća u borbi za bodove u Superligi upiše novi uspeh, a tim će protiv Ivanjičana dfoživeti nekoliko izmena.

Postoji mogućnost da sutra u finalnih petnaest do dvadeset minuta nastupi i Boać, čistoi da „oseti teren“ i uhvati zalet za utakmicu generacije u Moskvi.

0
0

10 Komentara

  1. istina je da je …andjus u pravu za vecinu stvari…vidi se da prati i razumije fudbal…vrlo tesko cemo doci do povoljnog rezultata u moskvi…boaci nije nista posebno napravio, ako izuzmemo sjajan gol u kelnu…mislim da se sa tom navodnom povredom kupuje vrijeme, jer hoce da ga uvale bilo kome ko ponudi iole ozbiljnu cifru…nadam se da cez vezda proci i ovo kolo, ali ponavljam sanse su minimalne…pritom, bice -12, sto njima vise odgovara, a za nase je sok…ako vas zanima ucinak pojedinaca, imate na whoscored.com, a tamo cete vidjeti da je boaci lose ocijenjen…

    0
    0
    Odgovori
  2. Za „Brata od strica Dejana Anđusa“ i za „Ja“: Prijatelji, ima istine u tome što govorite obojica, pričate skoro istu priču, ali na različite načine i nema potrebe za prepirkom… Ja sam navijač ZVEZDE od malih nogu, znači preko 35 godina, i mogu sa punim pravom da je hvalim i kudim! Kao prvo, današnja ekipa je sastavljena od boraca, a ne umetnika i fale nam jedan Piksi ili Savićević, da samo malo povežu redove i pošalju koju loptu sa „očima“… Iskreno, CSKA na mene nije ostavio utisak neke VAAAUUU ekipe i mislim da nije nemoguće da ih Zvezda prođe, uz malo sreće! Toliko od mene! ZVEZDA!

    0
    0
    Odgovori
  3. Људи, немојте се свађати, лепо је то што је наша Звезда до сад урадила, тешко да може да прође Армејце са или без Власина, али нада задња умире.
    Милојевић је унео дисциплину на терену и играчи углавном цене дрес и грб тима за који играју. СРЕЋНО У МОСКВИ

    0
    0
    Odgovori
  4. Ko može ono bauljanje i mučenje najlepše sportske igre da nazove fudbalskom utakmicom ? Ne bi trebalo igrati van dvorista, kakva BRE liga Evrope, nema tamo mesta za takmičenje naših klubova. Na žalost … !

    0
    0
    Odgovori
  5. Ja sam 92 godiste I nikad do sada nisam doziveo da zvezda igra prolece u evropi,tako da je tvoj komentare krajnje glup I nerealan.

    0
    0
    Odgovori
  6. Za,,brat od strica Dejana Anđusa“ : Kakav si ti demagog, ti nisi ničiji navijač, ti si umišljeni filozof i ne znaš ni sam šta pričaš !? Mora da si ti taj stručnjak neophodan Zvezdi !

    0
    0
    Odgovori
    • Druže „Ja“, ti si iz onog hora klovnova i pajaca, oko onog diletanta, koji vodi Zvezdu direktno u propast! Ti mu samo aplauduiraš a on kao pelivan igra! Šta je bilo sa prvenstvom i kupom koji su Zvezdi nestali u partizanovom bermudskom trouglu, prošlog proleća! Ko će za to da odgovara?! Samo sejete iluzije među navijače Zvezde! Već sada se vidi kako ste katastrofalno odradili prelazni rok! Danas sam gledao utakmicu Napredak-Spartak 4:3, i mogu ti reći da su Savković, iz Spartaka i Vukanović, iz Napretka, izmislili fudbal za vezni red Zvezde, pogotovo za sporog i nepreciznog u pasovima Donalda, Srnića i Bena smešnu zamenu Milijaša! Shvatićeš ti što ste vi iz zvezdinog menadžmenta učinili, posle utakmice u Moskvi! Molim te da mi se javiš preko Hotsporta, posle utakmice u Moskvi!

      0
      0
      Odgovori
  7. Druze , nije tacno da u zvezdi na njega nisu racunali ,i da su hteli da ga prodaju po svaku cenu .. Jednostavno klubu su potrebne pare da bi finasijski stao na noge, a trenutno je on najskuplji zvezdin igrac ..A svakako je dobro sto je ostao za dalji nastavak super lige i lige evrope i generalno dodje kao pojacanje !

    0
    0
    Odgovori
    • Izvini druže „Aleksandre“ ali kako možeš računati na nekoga koga želiš prodati?! Znači, moraš se ponašati kao da taj neko ne postoji! Bila je namera Zvezde da ga proda a o razlozima se može nagađati! Što se tiče Boaćija, gledao sam ga u svih 6 utakmica lige Evrope i zaista me je razočarao svojim učinkom. Gledavši grupnu fazu lige Evrope ne mogu da verujem u njega, jer za to nema osnove. Taj se neće videti u Moskvi! Ako obratiš posebnu pažnju na njegovu igru, videćeš da nema dribling i brzinu i ko će njega kupiti?!

      0
      0
      Odgovori
  8. Voleo bih da mi neko objasni, u kraćim crtama, kako je sada odjednom Boaći „kec iz rukava“, kada su do zadnjeg dana prelaznog roka, ovi genijalci iz Zvezde pokušavali da nekome utrape Boaćija, što znači da na njega nisu računali! Nije valjda Milojević gradio strategiju, za utakmicu protiv CSKA, na Boaćiju, jer on je kako su stvari stajale bio „jednom nogom u inostranstvu“! Kako je sada odjednom Boaći pojačanje, a bio je otpisan, zbog odlaska u inostranstvo?! Odmah da objasnim da sam navijač Zvezde i da bih voleo da Zvezda osvoji ligu UEFA, ali treba biti realan, 1/16 finala je maksimum, plafon ovog limitiranog tima. Sa ovim limitiranim timom se ne može bolje. Zvezda nema sredinu terena za ovaj stepen takmičenja, a sredina terena je kičma svakog tima! Sredina tima mora da bude brza, borbena i da nameće tempo! Kako Zvezda može bolje sa ovim timom kada su u njemu nosioci igre, igrači koji su bili rezerve u ruskom prvenstvu a tu je „veliko pojačanje“ za ovoaj revanš u Moskvi, igrač koji je bio 4 godine rezerva u talijanskoj ligi. Zvezdu nam vode diletanti, alhemičari izgovorene reči!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter