14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kinezi posle Plzenja odvode Partizanovog napadača?

Objavljeno: 16.02.18 u 10:20

Iako je uprava crno-belih istakla da je završila sa zimskim prelaznim rokom, možda bi ponuda iz Azije mogla da ih natera da se predomisle.

Nekoliko puta su se opekli, ali su sinoć Kinezi izgleda prelomili da krenu u napad na Leandra Tavambu (29), pa su svojim poslovnim partnerima iz Srbije najavili zvaničnu ponudu, koja bi u narednim danima trebalo da stigne u Humsku.

Kako saznaje HotSport, Neo Mongol i još jedna bogata kineska ekipa jure napadača Partizana kao poslednjeg trećeg stranca u timu , a za njega su spremni da izdvoje tri miliona evra!?

Pored konkretnog koraka u Partizanu su ostavili otvorenu mogućnost rastanka sa Kameruncem do 28. februara, dokle traje prelazni rok na Dalekom istoku.

Ipak, ako dobiju ekstra ponudu koja se (ne)odbija imaju problem, posto nisu uspeli da dovedu zamenu Tavambi, pa bi unapadu ostali samo sa Ognjenom Ozegovićem i mladim Đorđem Jovanovićem, uz iskusnog Vladimira Đilasa.

Sve je otvoreno, a više detalja bi trebalo da bude poznato posle revansa sa Plzenjom narednog četvrtka .

0
0

14 Komentara

  1. Ostaviti Tawu Silnog da hara Evropom do kraja. Onda na leto 5 milki i bog te video! Uvek bih re uzeo Silnog .ego Boqchu. Naprosto,da upotrebim vas zargon,ne treba mi drvo, immovasionski rektor na atomsko gorivo. La mamba Tawamba! On ce sigurno eliminisati Viktoriju,videcete cudo nevidjeno. Occkujem dva gola two goals from giant…! I molite se bogu da ga prodamo,zapravo to i radite diskretno, jer znate kako ce vas smozditi u rupcagi!! Partizan je sampion,zar ne?
    Ako ste zaboravili kako trofeji izgledaju,mozete navratiti i videti ih od zelje,mi nismo na kraj srca!

    0
    0
    Odgovori
  2. Tawamba je bitan igrac za Partizan, prodaja ispod 5 miliona je smesna i krajnje neozbiljna. Decko uporno pokazuju da je odlican igrac, napada, brani, bije se sa trojicom na svakoj utakmici, u vazduhu je itekako opasan. Daje golove, daje asistencije, kako kod nas, tako i u evropu. Ako Boaci ide za 8 milke, onda Tawamba ispod 10 ne sme, jer za razliku od Boacija, Tawamba se itekako primecuje u Evropi.

    0
    0
    Odgovori
      • Lepo covek rece – PANJ! Taj gol koji je postigao Carls Bronson (black edition) poznatiji kao Tambalamba je bio remek delo u stilu Petra Orlandica svojevremeno… Uzas, grozno! Odatle ne bi promasio ni slepac, ne lozi se da je Tavamba neki igrac

        0
        0
        Odgovori
        • @hahaha Samo što panj ne bi stajao na mjestu na kojem je u tom trenutku bio Tavamba. Isto tako treba reći da su najbolji jugoslovenski strijelci, Santrač, Pančev, Vojin Lazarević i mnogi drugi davali golove baš tako, sa nekoliko metara, nogom ili glavom svejedno je. Gol nije dao neko drugi jer je baš on bio na tom mjestu… I još nešto i gol sa 45 metara i naj sa pola metra vrijede jednako. Boaći nije dao gol u utorak jer nije bio u takvoj poziciji i to nešto govori.

          0
          0
      • Tavamba je dobar igrač i ništa više od toga. Ako si poznavalac fudbala, znao bi da je Tavamba mnogo više doprineo u igri, dobijenim vazdušnim duelima, prijemima lopte dok mu odbrambeni igrač visi na leđima, odlaganjem lopte itd itd… Sam postignut gol je značaja , ali realno ne predstavlja posebno fudbalsko umeće! Splet je srećnih okolnosti da se centaršut odbije od protivničkih igrača, uz to preskoči odbrambenog, a njega pogodi „u trepavicu“. Tako suvoparno sabiranje golova je za statistiku, ali mu ni euro cent nije podigao cenu jučerašnji gol.

        0
        0
        Odgovori
      • Covek da se zapita kako si i partizan i pkzen doski do te faze…ja sam mislio da je plzen ozbiljna ekipa a o o su malo jaci od kisele vode…

        0
        0
        Odgovori
        • Sparta je bila najozbiljnija ekipa ove godine u kvalifikacijama. Pa bolidi jedni Plzen je najbolja ekipa u Češkoj za klasu bilja od Sparte.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter