0
Evropske lige

FOTO: Instagram

DA LI JE OVO REALNO: Fudbaleri premijerligaša ukrali taksi ispred MekDonaldsa! (FOTO)

Objavljeno: 16.02.18 u 17:10

Skroz neverovatna informacija nam stiže iz Španije, a potvrđena je i od strane samog kluba, koji je najavio istragu i reakciju na ovu sramotu.

Zaista svašta se gotovo svakodnevno može čuti iz sveta fudbala i malo stvari bi moglo da nas iznenadi, kao što je informacija koja govori da su četiri fudbalera Vest Bromvič Albiona ukrala taksi sa parkinga MekDonalds restorana i odvezli se do svog hotela.

Incident se desio u Španiji tokom mini priprema ovog premijerligaša, a vreme događaja je šest sati ujutru, što gotovo jasno ukazuje da su izgrednici bili pod dejstvom alkohola.

Nakon što su stigli do hotela i smestili se u krevete, ubrzo ih je policilja podigla i privela u stanicu. Brzo se oglasio i klub koji je potvrdio da je došlo do krađe, ali nije otkriven identiten fudbalera.

Najavljeno je da su identifikovani i da će biti žestoko kažnjeni, a baš nas zanima šta piše u klupskom pravilniku kakve su mere kada igrači ukradu taksi u stranoj zemlji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter