1
Evrokupovi

Fudbal UEFA Europa League Group B season 2017-201 Partizan v Young Boys from left Antonov Nemanja Seydouba Soumah Bojan Ostojic Theophilus Solomon and Milan Radin Beograd, 23.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠTA JE TO ĐUKIĆ SPREMIO: Izvukao ‘džokera’ za start protiv Viktorije! (FOTO)

Objavljeno: 15.02.18 u 10:52

Pala je odluka – najskuplji igrač u istoriji Partizana Sejduba Suma dobija priliku od početka, na klupi bi trebalo da bude Đorđe Ivanović, a u špicu samo Leandre Tavamba.

Vagao je Miroslav Đukić na koji način može da ‘iznenadi’ Čehe večeras (21:05h) u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, a ostaje da se vidi hoce li ubačeni ‘dzoker’ u startnoj postavi biti pun pogodak.

Kako saznaje HotSport, tu bi trebalo da se nađe najskuplji igrač u istoriji kluba Sejduba Suma, a na klupu se seli Đorđe Ivanović što je svakako iznenađenje pošto je bivši igrač Spartaka odradio sve pripremne mečeve na Kipru u najboljem sastavu.

Vezista iz Gvineje je dugo bio povređen, ali će ipak dobiti prednost…

FOTO: STARSPORT

Neće igrati povredjeni Saša Zdjelar i njegova uloga namenjena je Marku Jevtoviću, a na bokovima mesta su rezervisana za Marka Jankovića i Zorana Tošića.

Pozadi na poziciji levog beka debituje Slobodan Urošević, stoperski tandem činiće Nemanja R. Miletić i Milan Mitrović. Zbog žutih kartona izostaje levi bek Nemanja G. Miletić, a poslednja prepreka biće golman Stojković

Za golove je, kao jedini špic, zadužen Leandre Tavamba, ali će imati pomoć saigrača iz drugog plana.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter