0
Evrokupovi

BEZ EUFORIJE: Klop posle ‘petarde’ na ‘Dragau’ – Nije gotovo!

Objavljeno: 15.02.18 u 13:52

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je zadovoljan ubedljivom pobedom protiv Porta od 5:0 u Ligi šampiona, ali da i pored velike prednosti pred revanš, ne misli da je duel osmine finala završen.

Liverpul je sinoć na gostujućem terenu pobedio Porto sa 5:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Trostruki strelac bio je Sadio Mane, a golove su postigli i Mohamed Salah i Roberto Firmino.

– Prikazali smo veoma dobru igru, tačno onoliko dobru koliko je bilo potrebno. U pojedinim trenucima nismo bili kakvi smo želeli, Porto je u nekim momentima bio jači, ali postigli smo fantastične golove u pravo vreme – rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Klop je pohvalio igru Manea i Salaha.

Mane se vratio iz senglaske reprezentacije i dobro se pokazao. Protiv Porta je ponovo pokazao koliko je dobar igrač. On je važan za ekipu, čak i kada nije u najboljem izdanju. To je veliki kvalitet, kada nisi na 100 odsto ali ipak postižeš golove, ili učestvuješ u golovima – rekao je nemački trener.

Salah je postigao 30. gol u sezoni u svim takmičenjima.

– Igra dobru sezonu i veoma je važan za nas. Svaki njegov gol je na neki način bio pobedonosni. Protiv Porta je bio dobar i Firmino, Aleks Okslejd Čemberlen. Svima čestitam, a nadam se da se Salah neće ovde zaustaviti – naveo je Klop

Revanš utakmica na programu je 6. marta na Enfildu, a Klop je rekao da duel još nije završen.

– Ne, naravno da nije. U Portugal smo došli da napravimo dobar rezultat za revanš na Enfildu, a to smo uradili, ni manje ni više. Suviše sam dugo u ovom poslu da bih mislio da je sve gotovo pre poslednjeg sudijskog zvižduka. Dugujemo našim navijačima na Enfildu odličnu partiju i to želimo da pokažemo – rekao je Klop.

Trener Porta Seržo Konseisao rekao je da je njegova ekipa napravila greške koje su je mnogo koštale.

– Na početku smo bili izjednačeni, čak smo imali dobru šansu u prvih 20 minuta. Posle toga smo gubili loptu i primili prvi gol. Igrači su zatim pogrešili još nekoliko puta, što nas je koštalo protiv ekipe sa ovakvim napadom – naveo je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter