8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RUSKI NOVINAR: Zvezda je slaba, do tribina kroz blato, ali Delije… (FOTO)

Objavljeno: 14.02.18 u 21:03

Crvena zvezda i CSKA iz Moskve remizirali su 0:0 na stadionu ‘Rajko Mitić’, te će odluka o tome ko ide dalje pasti tek u revanšu za sedam dana u prestonici Rusije.

Ruski ‘Sport ekspres’ objavio je danas reportažu iz Beograda u kojoj je govorio o Crvenoj zvezdi, stadionu ‘Rajko Mitić’, policiji u Beogradu i Delijama.

– Dovoljno je reći da Donald i Le Talek nisu mogli da se snađu u ruskoj Premijer ligi, a da je Rodić samo pomalo igrao za Volgu i Krila Sovjetov. A sada su među osloncima Zvezdine igre – napisao je Majk Gončarov.

Ruski novinar je kritikovao izgled stadiona ‘Rajko Mitić’, kao i prilaze njemu.

– Navijači do svojih mesta dolaze kroz blato. Infrastruktura stadiona je zamrznuta u prošlom veku.

Ipak, nisu sve bili samo negativni utisci, pale su i pohvale.

– Policija i osoblje oko i na stadionu bili su zaista ljubazni. Nijednu jedinu neprijatnost nismo doživeli, kao što bismo mogli da doživimo u Rusiji. Zato se od sveg srca zahvaljujemo domaćinima – istakao je novinar ‘Sport ekspresa’ i osvrnuo se na Delije:

– Pesma Zvezdinih navijača je veličanstvena. Ali, o tome ne vredi pisati, to se mora čuti.

0
0

8 Komentara

  1. Zvezda je stabilna i mnogo je bolja no što je bila zadnjih pa petnaestak godina. Nema izrazitog pojedinca, po malo su sebični ali solidan tim. Dalje sigurno ne može ali za sada dovoljno je i ovo. Želim joj sve najbolje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko ja vidim ovo je nekad bio park, a drugi je problem što su tu travu izgazili i pretvorili u blatnjavu prečicu!

    0
    0
    Odgovori
  3. Isluženi stranci sa skromnom minutažom došli za džabe a sad ucenjuju s ugovorima!?
    Forsirati našu decu Romanića, Vučićevića, Joveljića, Nikolića, Stanojeva, Stankovića, Račić a Adžić kapiten…tu su pare. Kao braća Ilić… do duše tu nas Rambo skratio za mikionče!??

    0
    0
    Odgovori
  4. Navijač sam Zvezde od malena, ali sam realan. U našem prvenstvu komentarišem samo Zvezdu! Navijam i za Partizan i bilo koji srpski klub kada igraju u Evropi. Ruski novinar je sve u pravu i za infrastrukturu u i oko zvezdinog stadiona, a u pravu je i za kvalitet zvezdinog tima jer da je Zvezda bolja ne bi igrala onako kukavički u Beograd, već bi igrala snažno, brzo i napadački. Nemamo nikakve šanse u Moskvi, sa ovakvom igrom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter