6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN TOŠIĆ: Ljudi, vi ne znate šta vas čeka, voleo bih da budem tu, ali ne smem!

Objavljeno: 13.02.18 u 00:22

Rusi nisu mogli da nađu boljeg ‘insajdera’ pred meč sa Crvenom zvezdom od svog bivšeg igrača Zorana Tošića, sada člana Partizana.

Popularni ‘Bambi’ je večeras posetio bivše saigrače i dobio je dres CSKA iz Moskve, a za ‘Sport ekspres’ je govorio o današnjem meču na stadionu ‘Rajko Mitić’. Zoran Tošić je rekao da bi rado došao na stadion, ali da to nije moguće.

– Voleo bih da budem tu, ali teško je fudbaleru Partizana da ide na stadion Crvene zvezde. Razumite me, to je kao da igrač CSKA ide na Spartakov meč. Nije realno – rekao je Tošić.

On se osvrnuo na pojedine izjave fudbalera CSKA da se neće uplašiti atmosfere, jer su igrali pred prepunim tribinama.

– Navijači Zvezde i Partizana su zaista nešto posebno. Igrao sam na mnogim stadionima, ali takvu atmosferu ne možeš da porediš ni sa čim. Ne verujem ni da je CSKA igrao pred takvom publikom. Da su tribine ostale prazne CSKA bi bio jasan favorit. Ovako ništa nije sigurno, jer navijači su zaista 12. igrač Zvezde. Biće ih 50.000. Znate li šta je posebna muka za protivnika? To što na drugim stadionima samo najvatreniji zaista navijaju. Ovde će 90 minuta pevati ceo stadion. Razumete? Svi! Ceo stadion!

‘Bambi’ je nahvalio i igru Crvene zvezde.

– Ovo je najjača Crvena zvezda u poslednjih nekoliko godina. Prva je u domaćem prvenstvu, prošla je i kvalifikacije i grupu Lige Evrope. Jak, uravnotežen tim. Nema tu igrača koji će svaki dan izvoditi čuda, ali trener ih detaljno priprema, taktički je to obučen tim. Zaista ozbiljan protivnik.

Na kraju, po mišljenju ‘Bambija’, jedno je jasno, kada je reč samo o terenu, jedan klub je veliki favorit.

– Ako govorimo čisto o fudbalskim kvalitetima naravno da su Armejci snažniji, a ovakva podrška može i gostima da pruži samopouzdaje. Rašire ti se krila u takvom ambijentu. Ako CSKA preživi tu galamu u prvih 15 minuta biće lakše u nastavku. Druga je stvar što Zvezda uz navijače po pravilu igra 15 odsto bolje nego obično i to gostima pravi poteškoće – zaključio je Zoran Tošić.

0
0

6 Komentara

  1. Kakav loš tip ! UMESTO DA JE REZERVISAN PREMA NJIMA JER JE TAMO DOBIO NOGU , ON IM POMAŽE DA POBEDE SRPSKI KLUB ????!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter