0
Fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

UTAKMICA ŽIVOTA: Šest dana za 126.713 dolara – pomozite Isaiji Pantiću! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.18 u 19:31

Iako je nedavno pobedio u ‘prvoj rundi’, mali Isaija će morati da se ubrzo suoči sa drugom.

Voditelj Partizanovog vesnika Željko Pantić je uputio apel kako bi svi dobri ljudi mogli da pomognu njegovom sinu.

Isaija koji ima 13. godina je prošle godine operisao maligni tumor na mozgu u Beogradu, ali nakon testova uzorka tumora u državnoj laboratoriji u Beogradu, uzorak tumora je pogrešno dijagnostikovan kao tumor Anaplastični oligodendrogliom, i na osnovu te pogrešne dijagnoze je urađeno agresivno boost zračenje glave u 11 termina na Institutu za onkologiju u Beogradu. Naknadna analiza u Beogradu promenila je dijagnozu u Embrionalni tumor NOS, uz napomenu da je tumor ekstremno redak i da se čeka nalaz međunarodne referentne laboratorije, a u međuvremenu je po toj privremenoj dijagnozi Embrionalnog tumora u Beogradu urađeno još 20 termina teškog kraniospinalnog zračenja glave i kičme. Nakon puna dva i po meseca testiranja uzorka tumora u laboratoriji ‘Great Ormond Street’ bolnice u Londonu, svetski priznati patolog Dr. Žak Tomas dao je nalaz u kome Isaijin tumor nije moguće klasifikovati, da je tumor zloćudan i ekstremno redak, i da ga nema u postojećoj klasifikaciji tumora Svetske zdravstvene organizacije. Već 1. decembra 2017. godine na MRI snimku kod Isaije je ponovo konstatovan mali recidiv tumora na istom mestu u veličini 1 cm, koji je na sledećem MRI snimku 17. januara porastao na 2,5 cm.

Ono što je neophodno jeste hitna operacija u jednoj od najnaprednijih bolnica za tretman dečjih tumora mozga na svetu, ‘Children’s National’ u Vašingtonu gde bi svi potrebni nalazi bili gotovi za dve nedelje, umesto za dva i po meseca kakav je slučaj kod testiranja u Londonu.

Porodica je obezbedila troškove avio prevoza i jednomesečnog boravka u SAD pre i posle operacije i tokom kontrola, problem su užasno kratki rokovi i činjenica da do ponedeljka 19.februara mora da se avansno uplati 126.713 dolara, da bi operacija u SAD mogla da se uradi 26.februara i nakon toga krene sa hitnim dvonedeljnim testiranjem uzorka tumora i pravljenje plana daljeg lečenja Isaije Pantića.

Uputstvo za uplate u dolarima:

Intermediary: SWIFT code: CITIUS33 ABA routing code: 021000089 CITIBANK n.a. New York, NY United States
Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia
Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Uputstvo za uplate u evrima:

Intermediary: BCITITMM Intesa Sanpaolo spa Milano Italy
Account with Institution: DBDBRSBG Banca Intesa ad Beograd, Milentija Popovića 7b, 11070 Novi Beograd, Republic of Serbia
Beneficiary Customer: IBANRS35160513020252693375 ISAIJA PANTIC BEOGRAD SRBIJA

Uputstvo za update u dinarima:

Banca Intesa ad Beograd, račun broj 160-5110200189750-79 Pantić Isaija, Beograd, Srbija.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter