9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMAŠAJ KARIJERE NEMANJE RADONJIĆA: Au, šta uradi mlado krilo Crvene zvezde… (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.18 u 18:37

Nemanja Radonjić je mogao da postane heroj Crvene zvezde. Umesto toga, mladi ofanzivac bliži je statusu tragičara.

Posle jedne duboke lopte i lošeg pasa defanzivca CSKA, Radonjić je sjajno reagovao i stuštio se ka golu Igora Akinfejeva.

Ipak, kada je na red došla realizacija, Radonjić je loptu, umesto u mrežu Moskovljana, poslao direktno u dobro postavljenog golmana ruskog tima, pa je propala prilikada Zvezda u 35. minutu povede.

(Youtube/AMVideo7S)

 

0
0

9 Komentara

  1. Šta je uradio Ben?! Uklopio se u sivilo zvezdine igre! Nije ga nigde bilo, mada je bilo nekoliko njegovih bezuspešnih pokušaja. Nije nikako mogao proći igrače CSKA. A, zahvaljujući Benu, šansu ne dobija Adžić jedan supertalenmtovani igrač! Neko će reći da Adžić nema iskustva! To su izjave onih koji nemaju hrabrosti da u tim uvedu svog supertalentovanog igrača. Po tome se razlikuju vrhunski svetski treneri od ovih konfekcijskih trenera iz Super lige Srbije. Gledam preko TV ArenaSport-a utakmice Francuskog prvenstva i neke engleske klubove u evropskim takmičenjima, ali njihovi treneri daju šansu, od prvog minuta, svojim talentovanim igračima. Kod njih nema glupih izgovora o ne-iskustvu jer im igraju najbolji igrači! Adžić će biti taoc jednog 30-godišnjeg rezerve iz gledališta Olimpijakosovog stadiona. Onako lagan i nizak Ben nema nikakve šanse u Moskvi, da napravi nešto dobro. Ipak je on reprezentativac Komorskih ostrva koja su u klasi sa reprezentacijom Vatikana! Nažalost, ovi genijalci koji vode Zvezdu u propast, ovo ne shvataju!

    0
    0
    Odgovori
  2. Radonjicu sto si uradio uradio si, i to je to za kraj. Sad imate jos vece sanse da se oprostite od Evrope sto ce najverovatnije i biti, odigraste 0:0 , mozda ih iznenadite kao Partizan videoton, pa dobijete tamo sa 4:0 CSKA, samo sto vi niste Partizan pa ce pre biti 4:0 za CSKA veoma moguce, oni tamo se ne sale, a ovu prednost iz Beograda nece ispustiti, to sto vi niste iskoristili, iskoristice oni da vas izbace iz evropskog takmicenja, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. „Popaje“, nažalost to je sve jako malo! Odbrana je igrala dobro i podnela je najveći teret utakmice. Sredina terena kao da nije postojala, nisu mogli zadržati posed. Donald je bio katastrofalan, spor sa nepreciznim pasovima! Neka se niko ne ljuti, ali sa Donaldom i Srnićem nemamo šta tražiti u Moskvi! Radonjić ima neke dobre osobine, ali je zaista loš šuter, to je već pokazao i u Super ligi! On na treninzima ne vežba udarce na gol. Nije bilo snage u igri Zvezde! Kao da Zvezda nema snage!

    0
    0
    Odgovori
  4. Neznam da li smo gledali istu utakmicu po meni Radonjic je pored Krsticica bio najbolji igrac a ubjedljivo najlosiji je bio Pesic .

    0
    0
    Odgovori
  5. Da je Pesic istrcao kontru do kraja, Radonjic bi imao opciju da doda do Pesica kao i da sutira iz mnogo lakse pozicije. I tu zasluge idu gomanu jer se odlicno postavio. Sve u svemu Pesic je kriv za tu sansu mogo je da istrci do kraja i odvuce bar jednog igraca CSKA . Dobar rezultat idemo daljee !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ništa konkretno u igri Zvezde! Veoma loša igra na sredini terena sa sporim, i u pasovima veoma nepreciznim, Donaldom! Tranzicija u igri kao da nije postojala! Gde su bili munjeviti udari sa krila?! Pešić je ostao potpuno odsečen! Odbrana je bila dobra, ali to je malo za revanš! Sada se vidi da je prelazni rok katastrofalno odrađen! Ben se nije dokazao, igrao je veoma loše odnosno neprimetno, a doveden je kao veliko pjačanje!

    0
    0
    Odgovori
  7. Primetio sam još, na utakmicama u Super ligi da Radonjić nema izrađen udarac i da veoma loše šutira. Da li on uopšte vežba udarce na gol, na treninzima?! Ovo mu je mrlja na karijeri! Da je danas pogodio, a bio je oči u oči sa golmanom, taj bi ga pogodak dodatno lansirao. Ovako, jedno veliko ništa! U ovakvoj situaciji Radonjić je trebao lobovati golmana, ali za tako nešto igrač mora da ima prefinjeni osećaj. Tako bi uradili Piksi, Dejo, Robi, Pančev. Osim dva centaršuta, koja je uputio u šesnaesterac CSKA, Ben se na celoj utakmici nije video a najavili su ga kao veliko pojačanje. Gde su bili njegovi prodori?! Pošto Ben ima unapred rezervisano mesto u timu, videćemo ga u Moskvi. Biće pod posebnom lupom navijača Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter