0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

MURINJO: Ne bismo dali gol ni da je utakmica trajala deset sati

Objavljeno: 12.02.18 u 12:05

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa ne bi postigla gol protiv Njukasla i da je igrala 10 sati, a ne 90 minuta.

Junajted je juče izgubio sa 0:1 od Njukasla i pretrpeo peti poraz u Premijer ligi ove sezone.

Fudbaleri Mančester junajteda su imali 13 šuteva na gol, od kojih šest u okvir, ali nisu uspeli da postignu pogodak, pa sada za prvoplasiranim gradskim rivalom Sitijem zaostaju 16 bodova.

– Bogovi fudbala su očigledno bili na njihovoj strani, rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Murinjo, koji je bez pobede u sedam prvenstvenih utakmica na Sejnt Džejms Parku, rekao je da su fudbaleri Njukasla „igrali kao životinje“. Crno-beli su ostvarili prvu prvenstvenu pobedu na domaćem terenu od oktobra.

– Mogli smo da provedemo na terenu 10 sati i ne bismo postigli gol. Oni su zatresli mrežu posle naše greške u odbrani. Sigurno se osećaju sjajno jer su dali apsolutno sve od sebe. Borili su se za bodove, a kada su poveli, životima su branili svoj gol. Mislim da je to prelep način da se pobedi u fudbalskoj utakmici, naveo je Murinjo.

Debitant na golu Njukasla Martin Dubravka dobro je branio i zaustavio šuteve Entonija Marsijala, Aleksisa Sančesa i Džesija Lingarda.

Fudbaler Junajteda Fil Džons rekao je da su igrači očajni zbog poraza, posle kojeg ekipa ima dva boda više od trećeplasiranog Liverpula, koji je pobedio Sautempton sa 2:0.

– Počeli smo sporo, nismo bili dovoljno dobri, naveo je Džons.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter