10
Domaći fudbal

CRVENO-BELI ‘PAKLENI PLAN’: Boaći može, a i ne mora da ide – ovo je Zvezdin napad za proleće (FOTO)

Objavljeno: 11.02.18 u 00:01

Kako HotSport saznaje, u Ljutice Bogdana je rešeno jedno od najvećih pitanja ovog zimskog prelaznog roka.

A to je kako će u drugom delu sezona izgledati ofanzivna linija trenutno prvog tima Superlige.

I rešeno je. Crvena zvezda definitivno neće dovoditi napadača! I u slučaju da Ričmond Boaći nakon dvomeča sa CSKA ode iz crveno-belog tabora, Zvezda do kraja prelaznog roka više neće dovoditi igrače. Otpada mogućnost koja se pojavila u poslednjih par dana da Nemanja Nikolić iz Spartaka stigne u Ljutice Bogdana.

Kako HotSport saznaje, u nastavku sezone će se Vladan Milojević osloniti na postojeće snage u vidu Aleksandra Pešića i El Fardu Bena koji je stigao ove zime i odradio pripreme sa klubom. Sem njih dvojice, definitivno na pozajmicu neće ići mladi Dejan Joveljić koji će poslužiti u svom klubu.

Sutra u ponoć je kraj prelaznog roka u našoj zemlji, ali će budućnost Ričmonda Boaćija biti poznata nešto kasnije.

Na tragu informacija: Mirko Marković

0
0

10 Komentara

  1. Sto citate vesti,jel vas neko naterao,vama je dusevna hrana da ulazite na portal i iscekujete vesti,a kada nema vesti verovatno se pitate zasto su bajate,cekate nesto novo…

    0
    0
    Odgovori
  2. BOACI MOZE DA IDE … ALI … NIKO GA NECE !!! za njega ako PREZADUZENA-zvezda dobije 400 000 ER-a odma ce ga ta i takva … zvezda prodati. ovoliko pisanje (MALTRETIRANJE NACIJE) sa boacijem … ugrozice popularnost svih zvezdinih zvezdica od mitica, sekija, dzajica … do TERZICA. a ono najgore i popularnost ONOG … koji je za zvezdu i Srbiju najbitniji . zar taj i takav boaci (igrac skromnih-sumnjivih vrednosti) … vise vredi od svih pomenutih … pa i samog TRULOG-PREZADUZENOG drzavnog projekta-zvezde !? DA, dok sportska MAFIJA ima svoje interese … i kad se zna ko to i kako placa … i ko sve to … podrzava, za srpski sport je sve ovo … normalno . SVE CE OVAKO … BITI, DOK JE OVIH i OVAKVIH … LJUDI U I OKO zvezde.

    0
    0
    Odgovori
    • Рече један „загрижени“ гробар и још већи „ЗВЕЗДОмрзац“.

      0
      0
      Odgovori
  3. Stvarno koliko vas plaćaju da svaki dan pumpate poriče o Boaćiju in Crvenoj zvezdi? Jeste li na platnom spisku Boaćija, Terze ili Crvene zvezde?

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa komentarom pod „Anonimni“, potpuno je u pravu! Dosta više o tom Boaćiju! Svima nam je pokazao u grupnoj fazi lige Evrope o kakvom se igraču radi! Boaći je 4 godine bio standardna rezerva u 4 kluba u Italiji! Boaći nema dribling i brzinu, osnovne stvari u fudbalu! On će igrati protiv CSKA a efekat će biti isti kao da nije ni igrao!

      0
      0
      Odgovori
      • А за Партизанову одбрану је екстра нападач!!! Ако те нервира што стално пишу о Боаћију ти немој читати.

        0
        0
        Odgovori
    • Anonimni pa Boaci ih placa, poslao im poruku preko pejdzera, na njegovom domorodackom jeziku, kaze ahum karumba nakatuham alikam aluka dzamburu.1000e.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter