1
Evropske lige

PRVI UTISCI NISU BAŠ NAJBOLJI: Belgijanci neprijatno iznenađeni Markovićem

Objavljeno: 10.02.18 u 17:25

Poslednjeg dana prelaznog roka dogodio se veliki obrt, nakon kojeg je Aleksandar Mitrović, koji je već bio viđen kao pojačanje Anderlehta, završio u Fulamu a umesto njega u Brisel došao Lazar Marković.

Doskorašnji fudbaler Liverpula je u redove belgijskog šampiona došao kao veliko pojačanje, međutim duži period bez takmičarskih utakmica ostavio je traga na njemu.

Prema pisanju medija u Belgiji, Marković je u redove Anderlehta stigao potpuno fizički nespreman, te iz tog razloga trenira po posebnom progradu u cilju što skorijeg povratka u takmičarsku formu.

Podsećamo, nedakašnji fudbaler Partizana je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao maja 2017. godine, u dresu Hala, u kojem je jedan period proveo kao slobodan igrač. S toga baš i ne treba da čudi fizička nespremnost Markovića, koji dolazak u Brisel vidi kao šansu da karijeru vrati na pravi kolosek.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter