0
Evropske lige

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Kurtoa bi da se iz Čelsija vrati u Španiju?

Objavljeno: 06.02.18 u 21:49

Osnovni razlog za to jeste odvojenost od porodice koja je ostala u Španiji nakon što je golman prešao u Čelsi.

Tibo Kurtoa je za belgijske medije otkrio da mu nedostaje Madrid, grad u kojem mu odrastaju deca.

U isti mah je Kurtoa za ‘Sport’ izjavio kako se još uvek vode pregovori sa čelnim ljudima Čelsija oko nastavka saradnje, ali je ipak više pažnje u ovom razgovoru posvetio priči o prestonici Španije.

– Situacija je takva da sam vezan za Madrid. Dvojce dece i žena su mi tamo. Sa kćerkom se čujem svakoga dana, nije mi lako što svakodnevnu slušam kako joj nedostajem. Svaki put kada se ukaže prilika se vratim u Madrid. Moje srce je tamo, rekao je golman i osvrnuo se na pisanja medija o interesovanju Reala:

– Ako je tako, moraće da kontaktiraju Čelsi. Videćemo. Sigurno je da ću se vratiti u Madrid kad-tad. Volim taj grad, volim Španiju, proveo sam nekoliko divnih godina tamo dok sam bio u Atletiku, tamo sam sazreo kao osoba.

Očigledno, veliki trag na njegov život, a posebno karijeru, ostavio je Atletiko Madrid:

– Atletiko je bio kao porodica. Sjajna grupa, veliko drugarstvo, sećam se kako su me učili španski, pošto nisam znao da beknem kada sam došao. Plakao sam kao kiša kada sam otišao, bilo mi je izuzetno teško kada sam došao u London. Ljudi su ovde drugačiji, dosta hladniji. U međuvremenu sam se navikao na takve okolnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter