0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV ‘GENERAL’: Tavamba otkrio šta misli o transferu i problemu koji muči Sejdubu Sumu (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.18 u 11:52

Pre par dana u anketi na našem sajtu ostanak Leandrea Tavambe u Partizanu čitaoci su ocenili kao jedno od ‘najvećih pojačanja’ crno-belih ove zime.

Leandre Tavamba nametnuo se u Partizanu u svojoj prvoj polusezonu, a u drugoj je potvrdio klasu i izrastao u nosioca igre ‘parnog valjka’. Zato su navijači radosni što je ostao u Humskoj, a i on sam je to otkrio u intervjuu za ‘TV Partizan’.

– Pre svega, srećan sam što igram fudbal, srećan zbog Partizana, navijača i drago mi je što sam ovde. Nije mi toliko bitno da li će biti transfera, ili ne, to zavisi od Partizana. Dokle god sam u Partizanu, biću i dalje srećan – istakao je Kamerunac.

– Kao što sam više puta rekao, ovaj tim je kao jedna velika porodica. Srećan sam što sam ovde – naglasio je Tavamba.

Tavamba je u sobi sa Sejdubom Sumom, poznanikom još iz perioda u Slovačkoj, ali se Gvinejac nije uklopio tako dobro kao svoj cimer na pripremama.

– Mislim da je problem sa Sumom to što ne može da komunicira na više jezika kao ja. Teško mu je da komunicira sa svima. On je dobar momak i ako mu pomognete da nauči srpski ili usavrši engleski, komuniciraće sa svima kao što to ja činim – rekao je Tavamba, između ostalog, a pogledajte kompletan intervju sa njim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter