1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

‘ČUKARICA 2018’: Počeo Zimski turnir u na Adi Ciganliji

Objavljeno: 03.02.18 u 21:10

Tradicionalni 26. Zimski fudbalski turnir “Čukarica 2018”, u organizaciji Gradske opštine Čukarica, počeo je danas na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji.

Zimski fudbalski turnir otvorio je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, koji je izveo početni udarac i dodao loptu promoteru turnira Miodragu Martaću, našem poznatom fudbaleru i treneru.

(Youtube/HotSport)

– Gradska opština Čukarica je 2018-tu godinu proglasila “Godinom sporta”, stavljajući poseban akcenat na poboljšanje uslova za bavljenje sportom i fizičkom kulturom na našoj opštini. Sada već tradicionalan Zimski fudbalski turnir “Čukarica 2018”, koji se održava 26. put ovde, na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, je samo jedna u nizu sportskih manifestacija, kojima otpočinjemo Godinu sporta. Zimski fudbalski turnir je upravo i nastao sa idejom da se utakmicama u zimskom periodu amaterskih klubovima omogući da se što bolje pripreme ze predstojeće prolećno prvenstvo. Kao idejni tvorac ovog turnira, opština se trudi da svih ovih godina na ovaj, ali i na druge načine podstiče razvoj rekreativnog i amaterskog sporta, rekao je predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić.

Kolarić je istakao da je u cilju podizanja klupskog i školskog sporta, ove nedelje Gradska opština Čukarica donirala sportske rekvizite za 12 osnovnih i srednjih škola i 30 sportskih klubova, a ova akcija će biti nastavljena i u drugoj polovini februara, kada će sportska oprema biti donirana klubovima za borilačke sportove i sportove sa loptom.

(Youtube/HotSport)

U narednom periodu Gradska opština Čukarica organizovaće niz besplatnih sportskih programa namenjenih svim kategorijama stanovništva, deci, ženama i našim najstarijim sugrađanima.

Otvaranju su prisustvovali potpredsednik Fudbalskog saveza Beograda Miodrag Janković, direktor turnira i pomoćnik predsednika Predrag Jeremić, član odbora Legenda srpskog fudbala i predsednik Trenerske organizacije Srbije Stanislav Karasi i šefica kabineta predsednika Nada Marković.

Na turniru učestvuje 19 ekipa, a finale će biti održano 04. marta na terenima Fudbalskog saveza Beograda.

Današnji rezultati:

IMT – Dunavac 2:5
Brodarac – Rakovica 1:2  
Rušanj – Sparta 0:4
Crvena Zvezda MML – BSK 1926 6:2

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter